Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه فوق العاده امروزصبح (سه شنبه اول شهریور۱۴۰۱) که به ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی و با حضور رئیس قوه قضائیه، دبیر و اعضای مجمع برگزار شد، به بحث و بررسی درباره سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه پرداخت.

به گزارش خبرگزاری برنا، مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلسه امروز صحن مجمع به بحث و بررسی در خصوص بندهای مربوط به نظام رسانه ای و رسانه ملی، جمعیت، گردشگری و نظام سلامت در سیاست های کلی برنامه هفتم گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای مجمع، در ادامه بررسی بندهای فرهنگی و اجتماعی، در خصوص پوشش پخش و دریافت برنامه های صداوسیما در تمام وسعت ایران اسلامی و دسترسی حداکثری در سایر کشورها، مصوب کردند که «پوشش صد در صدی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بر بسترهای انتشار در دسترس در داخل و دسترسی حداکثری در سطح بین المللی با تامین بودجه لازم» در سالهای برنامه هفتم توسعه محقق شود.

در ادامه اعضای مجمع، درباره اختصاص سهمی تثبیت شده از بودجه عمومی برای تامین نیازمندی های مالی رسانه ملی به بحث و بررسی پرداختند و «تقویت و تثبیت سهم رسانه ملی از منابع بودجه عمومی دولت و تامین نیازمندی‌های مالی، فنی و پشتیبانی آن و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود» را به اتفاق آرا مصوب کردند.

همچنین در این جلسه با تاکید بر جهاد تبیین و مقابله نظام رسانه ای کشور با اقدامات رسانه‌های بیگانه، اعضای مجمع مصوب کردند که « نظام رسانه‌ای و تبلیغی با محوریت توسعه و تعمیم جهاد تبیین و مقابله موثر با جنگ شناختی دشمنان و شبهه ‌افکنی و نومیدسازی رسانه‌های بیگانه، بازآرایی شود.»

 

در ادامه مذاکرات اعضای مجمع در خصوص جمعیت، به بحث و بررسی در خصوص سیاست پیشنهادی جمعیت برای برنامه هفتم پرداختند و « کاهش سالیانه میانگین سن ازدواج و نرخ طلاق و مقابله با سقط جنین غیرقانونی و افزایش سالیانه نرخ ازدواج و افزایش نرخ باروری به حداقل ۲.۵ فرزند در طی ۵سال با تحکیم بنیان خانواده و تشویق و تسهیل ازدواج های آسان و بهنگام، حمایت همه جانبه از فرزندآوری و رفع موانع آن و ایجاد مشوق های موثر به‌ویژه تامین مسکن و شغل برای جوانان و اصلاح فرهنگی و مدیریت مهاجرت های داخلی و خارجی» را به تصویب رساندند.

همچنین با تاکید اعضای مجمع بر رونق بخشی به صنعت گردشگری و حفظ و صیانت از میراث فرهنگی «توسعه صنعت گردشگری و تبدیل آن به یکی از پیشران های رشد و رونق اقتصادی کشور و صیانت از میراث فرهنگی و ترویج صنایع دستی با رفع موانع، اعطاء مشوق های حمایتی، ایجاد هماهنگی‌های دستگاهی و رعایت موازین شرعی و ارزش های اسلامی.» در برنامه هفتم توسعه به تصویب رسید.

در ادامه پیرامون آسیب های اجتماعی، اعضای مجمع تصویب کردند: «ارتقاء سلامت اجتماعی و پیشگیری و کاهش سالیانه آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد، حاشیه‌نشینی، طلاق و فساد بر اساس شاخص های معتبر و هدایت بودجه ها و منابع و امکانات مرتبط دستگاهی با برنامه‌های خانواده محور و ارتقاء سبک زندگی و بهره‌گیری حداکثری از مشارکت مردم.»

اعضای مجمع در مبحث نظام سلامت «ارتقاء نظام سلامت بر اساس سیاست‌های کلی سلامت و بهبود شاخص های آن و نیل به جایگاه اول در منطقه تا پایان برنامه با تاکید بر: اولویت بهداشت و پیشگیری بر درمان در نظام سلامت؛ بازسازی، تقویت و تکمیل شبکه بهداشتی و درمانی کشور منطبق بر نظام سطح بندی، پزشکی خانواده و ارجاع.» و همچنین «تکمیل و استقرار سامانه جامع (پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان)» را تصویب کردند.

اعضای مجمع، همچنین در موضوع کاستن از دغدغه بیماران و برخورداری از حمایت های بیمه ای، مصوب کردند که « بیمه پایه سلامت به نحوی که آحاد جامعه را در بر گیرد، گسترش یابد.»

در این جلسه رئیس سازمان صداوسیما، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، رئیس و معاونان سازمان برنامه و بودجه، رئیس کمیسیون های بهداشت و درمان، فرهنگی، اجتماعی، برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی معاونان وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، حضور داشتند.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آیت الله آملی لاریجانی تشخیص مصلحت نظام شبکه بهداشت و درمان قوه قضائیه مجمع تشخیص مصلحت نظام برنامه هفتم توسعه بحث و بررسی نظام سلامت اعضای مجمع مصوب کردند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از ناعادلانه بودن نظام مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر سرانه پرداخت مالیات یک کارمند معمولی بیشتر یک طلافروش است.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «جعفر قادری» عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس شورای اسلامی درباره عادلانه‌سازی نظام مالیاتی کشور اظهار کرد: این ساختار نیازمند حرکت به سوی شرایطی است که در آن همه اقشار و اصناف کشور متناسب با درآمدی که دارند مالیات بپردازند تا از این طریق امکان فرار مالیاتی برای هیچکس مهیا نباشد.


این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به نقش مهم سامانه مودیان مالیاتی در تحقق نظام مالیاتی عدالت محور گفت: در این سامانه اطلاعات تمامی صاحبان کسب و کار‌ها و همچنین میزان درآمد آن‌ها به طور دقیق ثبت می‌شود؛ لذا، سازمان امور مالیاتی می‌تواند با تکیه بر این موضوع روند مالیات‌ستانی از افراد را بر اساس داده‌های متقن انجام دهد.


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: در حال حاضر سرانه پرداختی اصنافی همچون بنگاه‌های معاملاتی املاک طی یک سال ۱۰.۵ میلیون تومان، طلا و جواهر فروشان ۹.۶ میلیون تومان، نمایشگاه داران خودرو ۲۰ میلیون تومان، رستوران‌دارن ۹.۹ میلیون تومان و آرایشگاه‌های زنانه کمتر از ۳ میلیون تومان است و این اعداد در حالی به عنوان مالیات پرداخت می‌شود که میزان درآمد آن‌ها چندین برابر مالیات تعیین شده برای این اصناف است.


قادری خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک کارمند معمولی با پرداخت تقریباً ۱۲ میلیون تومان سرانه پرداختی بیشتر از این اصناف مالیات پرداخت می‌کند. تداوم این موضوع اقشار مختلف جامعه را دچار سرخوردگی می‌کند، زیرا نابرابری در اخذ مالیات در نهایت منجر به تبعیض مالیاتی می‌شود. حجم پایین مالیات مشاغل خاص نشان از این دارد که باید تمرکز ویژه بر اخذ مالیات از آن‌ها صورت بگیرد.


این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور خاطرنشان کرد: برخورداری از یک نظام مالیاتی عادلانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مالیات یکی از منابع درآمدی پایدار دولت‌ها محسوب می‌شود؛ لذا، دولت می‌تواند از این محل به تأمین هزینه مورد نیاز برای ارائه خدمات بیشتر به دهک‌های مختلف جامعه بپردازد.


وی تاکید کرد: مالیات ستانی عادلانه منافع کشور را تامین می‌کند، زیرا تحقق این موضوع وابستگی ما به درآمد‌های نفتی را کاهش می‌دهد. در طول سال‌های اخیر دولت سیزدهم اقدامات متعددی را در راستای اصلاح نظام مالیاتی کشور انجام داده که راه اندازی سامانه مودیان و اتصال کارت‌خوان‌ها به این سامانه یکی از مهمترین آن‌ها است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: مالیات ، طلا فروشان ، مشاغل خاص ، پرداخت مالیات ، فرار مالیاتی ، جعفر قادری ، مالیات طلافروشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAH

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک