Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی پیرهادی با بیان اینکه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و بهبود هر چه بیشتر سلامت جسمی و روحی آنان باید با احیای بافت فرسوده مورد توجه جدی قرار گیرد، گفت: احیای بافت فرسوده در توسعه و بهبود مسائل محیط زیستی شهر تهران موثر است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: پیشگیری از وقوع بحران قطعاً باید مورد توجه جدی برنامه‌ریزان و شهردار تهران قرار گیرد چراکه هر قدر از خسارت‌های احتمالی بحران‌هایی چون سیل و زلزله بکاهیم، مدیریت آن در زمان وقوع بحران آسان‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه‌ریزی برای پیشگیری از چنین بحران‌هایی فارغ از کاهش خسارت‌های مالی، تلفات انسانی را کاهش می‌دهد که از همه مهم‌تر است.

پیرهادی تصریح کرد: شهردار تهران باید در اسرع وقت برای احیای بافت فرسوده به شورای شهر لایحه ارائه کند.

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه احیای بافت فرسوده در محور جنوبی خیابان انقلاب اسلامی باید در دستور کار شهردار تهران باشد، تصریح کرد: بنده هم چندین بار این موضوع را تأکید کرده‌ام تا پیشنهاد افزایش میزان تراکم به ساختمان‌های محدوده ذیل محور خیابان انقلاب را ارسال شود تا در صحن شورا مطرح و تصویب کنیم و بدین ترتیب مرحله جدیدی از نوسازی بافت فرسوده در پایتخت اجرا شود.

پیرهادی درباره لزوم توجه به بافت فرسوده در نقاط مختلف پایتخت گفت: سرمایه‌گذاران حوزه مسکن در پایتخت عموماً به سرمایه‌گذاری در شمال تهران علاقه‌مند هستند، در حالی که توجه به بافت جنوبی شهر تهران با عنایت به اینکه بافت فرسوده عموماً در این مناطق قرار دارد به سرمایه‌گذاری بیشتری نیاز دارد که متأسفانه به دلیل عدم جذابیت برای سرمایه‌گذاران با عدم رغبت آنان روبرو شده‌ایم.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با تاکید بر اینکه بافت فرسوده برای پایتخت یک بحران جدی است، اظهارکرد: برنامه‌ریزی با رویکرد پیشگیرانه امری ضروری است، در غیر این صورت وقوع بحران‌های احتمالی در تهران، صدمات جبران‌ناپذیری به شهر و شهروندان وارد خواهد کرد.

وی با تاکید بر فرسودگی محور جنوبی خیابان انقلاب گفت: شهردار تهران در اسرع وقت باید با ارائه تسهیلات و بسته‌های تشویقی مناسب و با انجام برخی تغییرات در قوانین مربوط به شهرسازی از طریق مراجع ذیصلاح، کاری کند تا شهروندان نسبت به احیای بافت فرسوده این محدوده ترغیب شوند و اقدامات لازم را انجام دهند.

پیرهادی در پایان اظهارکرد: تجربه چندین سال گذشته نشان داد بی‌توجهی به بافت فرسوده و قرار ندادن بسته‌های تشویقی در حوزه بافت‌های فرسوده باعث تحرک و نوسازی این بافت‌ها نمی‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: احیای بافت فرسوده بافت فرسوده شهردار تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۵۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری منطقه سکونت، از بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان در صدور پروانه بهره‌مند شوند.

سیدمرتضی حسام‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از دلایل نوسازی و باز آفرینی نکردن بافت‌های فرسوده شهری نداشتن صرفه اقتصادی در نوسازی بناهای ناپایدار است به همین دلیل بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان با همت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان مصوب شده است.

وی افزود: در این بسته تشویقی امکان ارائه ظرفیت‌های ساخت‌وساز مازاد بر تراکم مجاز مصوب فراهم‌شده است که می‌توان به‌صورت کلی به مواردی همچون امکان اعطای یک یا دو طبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب، امکان تسهیل در ضوابط معماری از جمله نحوه استقرار بنا و امکان بهره‌مندی از در اضافه اشاره کرد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان تصریح کرد: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری هر منطقه از این ظرفیت تشویقی در صدور پروانه بهره‌مند شوند، معاونت شهرسازی و معماری به‌دلیل تسریع در اعطای ظرفیت‌های کالبدی تشویقی به پروانه‌های درخواست شده در بافت فرسوده اقدام به راه‌اندازی کمیته رفع موانع صدور پروانه در محدوده بافت فرسوده مصوب کرده است.

حسام‌نژاد اضافه کرد: رویکرد بسته تشویقی مصوب، ارائه ظرفیت‌های مازاد به تمام پلاک‌های واقع در بافت فرسوده بوده است، اما ظرفیت‌های بیشتری نیز برای اشخاصی که اقدام به تجمیع پلاک‌های ریزدانه کنند، در مصوبه لحاظ شده است که از جمله آن می‌توان به افزایش سطح اشغال مجاز تا ۷۰ درصد به‌شرط تجمیع بالای ۲۰۰ متر مربع اشاره کرد، همچنین امکان افزایش طبقات مجاز تا دو طبقه به‌شرط تحقق تجمیع پلاک بالای ۴۰۰ مترمربع فراهم‌شده است.

وی ادامه داد: برای پلاک‌های ریزدانه‌ای که امکان تجمیع یا رسیدن به حدنصاب استفاده از ظرفیت‌های طبقات مازاد یعنی ۱۳۰ متر مربع وجود ندارد، در قالب گروه چهارم امکان افزایش سطح اشغال احداث در اضافه و احداث واحدهای کمتر از حد مجاز فراهم‌شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: شهروندان باید به‌منظور بهره‌مندی از حداکثر ظرفیت‌های تشویقی مصوب نسبت به تجمیع اقدام کنند، همچنین ادارات شهرسازی، معماری مناطق، مدیریت بازآفرینی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان این آمادگی را در مورد ارائه مشاوره به شهروندان با هدف بازآفرینی شهری اعلام می‌کند.

کد خبر 751034

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • شورای شهر جلوی ساخت و ساز در پارک لاله را گرفت؟
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه