Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@07:07:22 GMT

روند تخریبی سیاره زمین را معکوس کنیم

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۳۵۴۲

روند تخریبی سیاره زمین را معکوس کنیم

معاون محیط طبیعی و تنوع‌زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست در پیامی به مناسبت روز جهانی زمین با اشاره به اینکه شعار این روز " احیای زمین " تعیین شده تاکید کرد باید روند تخریبی سیاره زمین را معکوس کنیم.

به گزارش برنا؛ کیومرث کلانتری، معاون محیط طبیعی و تنوع‌زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست در این پیام آورده است که شعار روز جهانی زمین در سال ۲۰۲۱، هم راستا با عنوان احیای اکوسیستم که توسط سازمان ملل متحد برای دهه ۲۰۳۰-۲۰۲۱ برگزیده شده، احیای زمین اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امروز روز جهانی زمین است،  مراسم گرامی داشت روز جهانی زمین که در ایران با نام روز "زمین پاک" خوانده می شود، از سال ۱۹۷۰ تا کنون هر ساله با هدف ارتقاء آگاهی و آموزش در مورد مسائل زیست محیطی و ترویج فرهنگ حفاظت و پاسداشت زمین در روز ۲۲ آوریل در سراسر جهان برگزار می شود.

او ادامه داد: هرچند همانطور که بارها یادآور شده ایم، نه یک روز خاص بلکه هر روز متعلق به زمین است. زمینی که بی مزد و منت نعمت هوای پاک، آب تمیز، مناظر زیبا و هرآنچه نیاز ما انسان هاست را در اختیار ما قرار می دهد. پس می بایست هر روز و هر لحظه به حفظ و پاسداری از این گنجینه ارزشمند بیندیشیم و بپردازیم،  شعار روز جهانی زمین در سال ۲۰۲۱، هم راستا با عنوان "احیای اکوسیستم" که توسط سازمان ملل متحد برای دهه ۲۰۳۰-۲۰۲۱ برگزیده شده، "احیای زمین" اعلام شده است. این موضوع بر احیای اکوسیستم های جهان از طریق فرایندهای طبیعی، ظهور فناوری های سبز و تفکر خلاق تمرکز دارد.

کلانتری اظهار کرد: احیای اکوسیستم به معنای کمک به بازیابی و بازگشت مجدد شادابی و سلامتی به اکوسیستم های آسیب دیده و یا تخریب شده است. هرچه سلامتی و غنای تنوع زیستی یک اکوسیستم بیشتر باشد، به تبع آن این اکوسیستم، خدمات اکوسیستمی مفیدتر و کارآمدتری را به همراه خواهد داشت. ارتقاء سلامت اکوسیستم ها یعنی ارتقاء سلامت زمین و ارتقاء سلامت زمین یعنی ارتقاء سلامت و کیفیت زندگی کلیه ساکنین آن.

او ادامه داد: این وظیفه یکایک ما اهالی کره زمین است که عزم خود را جزم کنیم، روند تخریبی این سیاره را معکوس کنیم و به کفه احیای آن بیفزاییم. احیای زمین و سلامت آن، ضامن بهبود معیشت، سلامت، رفاه و شادابی ما و کاهش فقر و تهیدستی است. ما برای حفظ سلامت خود ناچار به حفظ سلامت زمین و احیای آن هستیم. "داشتن یک سیاره سالم یک انتخاب نیست یک ضرورت است. "

معاون سازمان محیط زیست افزود: از آنجا که امسال نیز به دلیل ماندگار شدن میهمان ناخوانده دردسرساز در سراسر دنیا، همچنان مانند سال گذشته تعداد زیادی خانه نشین هستند و رعایت فاصله اجتماعی و عدم حضور در اماکن عمومی پر جمعیت از اهم اقدامات پیشگیرانه است، متاسفانه امکان برگزاری همایش و جشنواره های حضوری وجود نداشته و یا بسیار محدود است و جشن های روز جهانی زمین در جای جای دنیا به صورت مجازی برگزار می شود.

کلانتری گفت: کشور عزیزمان ایران نیز هر ساله در برگزاری هر چه تاثیرگذارتر این رویداد با دیگر کشورهای جهان همراه شده و هفته زمین پاک را که از روز دوم اردیبهشت ماه با نام روز زمین پاک آغاز می شود، به مدت یک هفته در سراسر کشور برپا می دارد. سازمان حفاظت محیط زیست با توجه به شرایط اقلیمی کشور شعار ملی امسال روز زمین پاک را احیای زمین، افزایش بهره‌وری برای توسعه‌ پایدار تعیین کرده است. ضمن تبریک این روز، امیدواریم سازمان حفاظت محیط زیست بتواند با مشارکت سازمان های مرتبط و تک تک هم میهنان بزرگوار و وظیفه شناس، هر چه پرتوان تر به حفاظت و احیای عرصه های ارزشمند و بی بدیل طبیعی کشورمان بپردازد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روز زمین پاک کیومرث کلانتری تخریب زمین سازمان حفاظت محیط زیست احیای اکوسیستم روز جهانی زمین ارتقاء سلامت احیای زمین زمین پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۳۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار

در دومین جلسه کمیته اقدام مشترک ستاد تنظیم بازار استان اعضا بر لزوم کیفی سازی نظارت‌ها بر واحد‌های خرده فروشی و تشدید بازرسی‌ها بر واحد‌های تولیدی تاکید کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در حاشیه این جلسه گفت: در این جلسه نمایندگان سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف گزارش‌های عملکرد بازرسی‌های صورت گرفته از سوی دستگاه‌های خود را ارائه کردند.

نوراللهی افزود: بر اساس قانون انتزاع نظارت و بازرسی برواحد‌های خرده فروشی از سازمان جهاد کشاورزی به سازمان صمت انتقال یافت و امید است کیفی سازی بازرسی‌ها وتشدید نظارت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

دبیر این جلسه نیز گفت: در حوزه تشکیل پرونده‌های بازرسی مهم ملی جایگاه خوبی در کشور نداریم و امید است با همکاری دستگاه‌های نظارتی بتوانیم علاوه بر نظارت بر واحد‌های خرده فروشی، بازرسی‌های ویژه از واحد‌های تولید و بنکداری‌های عرضه کننده کالا‌های اساسی مردم که نقش بازدارنده در بروز تخلفات دارد، داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تازه‌ترین نظریه توطئه: ما دو خورشید داریم که دومی پشت اولی پنهان شده!
  • تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان