Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- همسر شهید مدافع سلامت کرمانشاهی «دکتر بهمن اسمی» از عشق همسرشان به شهادت گفت که در نهایت به این آرزوی دیرینه خود رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، کادر بهداشت و درمان کرمانشاه ماه‌ها است که با تمام توان خود برای شکست کرونا پای به عرصه مبارزه گذاشتند و بسیاری از آنها حین خدمت‌رسانی و مداوای بیماران دچار کرونا شدند و برخی نیز در این میانه به جرگه شهدای مدافع سلامت پیوستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار بزرگ و رشادت و ایثاری مدافعان سلامت آنچنان ارزشمند بود که بارها رهبرمعظم انقلاب به این مجاهدت‌ها اشاره کردند و در سخنرانی خود از کادر درمان و بهداشت تقدیر کردند.

شهید مدافع سلامت «دکتر بهمن اسمی» از شهدای کرمانشاهی بود که در آغازین روزهای شیوع کرونا و در حین خدمت‌رسانی به بیماران، مبتلا به این ویروس منحوس شد و پس از چند روز مبارزه بی‌امان با این ویروس خطرناک در 14 مردادماه شهد شهادت را نوشید.

در ادامه گفت‌وگو خبرنگار تسنیم با همسرشهیدمدافع سلامت «شهید بهمن اسمی» را ملاحظه می‌کنید.

زهره سوری، همسر شهید مدافع سلامت با اشاره به اینکه در آن روزهای ابتدایی شیوع کرونا کسی این بیماری را به درستی نمی‌شناخت و مدافعان سلامت در خط مقدم درمان بودند گفت: اوایل شیوع ویروس کرونا در ایران و کرمانشاه با توجه به مشخص نبودن این ویروس منحوس بسیار استرس داشتم و نگران دکتر بودم ولی وقتی به همسرم گفتم کمتر به بیمارستان برو، در جوابم گفت که عاشق خدمت به مردم هستم.

گفت‌وگوی تسنیم با همسر شهید مدافع سلامت کرمانشاه / "شهید سمیعی" مدافع واقعی خدمت به مردم بودروایتی از 27 سال خدمت خالصانه شهید مدافع سلامت کرمانشاه/ شهید نوروزی ‌یک ساعت هم برای خدمت به مردم از دست ندادجهاد شهید سلامت در جبهه کرونا / پزشکی تا لحظه آخر عمرش به سوگند‌ش پایبند بود

همسر شهید مدافع سلامت با بیان اینکه شهید اسمی به هیچ وجه اهل ریا و تظاهر نبود و به معنای واقعی کلمه مخلص بود و تعهدی که همسرم نسبت به مردم و بیماران‌شان داشت مثال‌زدنی بود عنوان کرد: کادر درمان از جان‌شان مایه گذاشته‌اند و از همه مردم خواهش می‌کنم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کمک کنند تا این روزهای سخت بگذرد زیرا با تلاش ما این روزهای سخت تمام می‌شود و آرامش به کشور بر می‌گردد.

وی با بیان اینکه کادر درمان در خط مقدم کرونا می‌جنگند و شهدای‌ مدافعان سلامت جانشان و سلامتی‌شان را به پای مردم کشورشان گذاشته‌اند و انصاف نیست که به جان مدافعان سلامت توجه نکنیم بیان کرد: امیدواریم مردم این روزها سخت کرونا را جدی گرفته و هشدارها را جدی بگیرند تا دیگر خانواده هیچ یک از مدافعان سلامت و مردم عزیز کشورمان این درد و رنج بزرگ را شاهد نباشند.

سوری با اشاره به اینکه همسرم از جمله پزشکانی بود که مردم برایش بسیار اهمیت داشت عنوان کرد: شهید اسمی یک انسان فوق‌العاده بود و بنده هرچه از ویژگی‌های شخصیتی وی بگویم کم گفته‌ام، همسرم از ته دل برای بیمارانی که به بیمارستان مراجعه می‌کردند دل می‌سوزاند و کارش را عاشقانه دوست داشت.

وی با اشاره به اینکه شهید اسمی دارای ویژگی‌های اخلاقی بسیار عالی بود و بسیار متواضع، درستکار، با وجدان و با صداقت بود بیان کرد: همسرم عاشق خدمت به مردم بود و تا جایی که می توانست مشکلات مردم را برطرف می‌کرد؛ همسرم در یک خانواده متوسط بزرگ شده بود و با سختی‌های بسیار درس خوانده بود و زمانی که پزشک عمومی شد در بسیاری از مناطق محروم مشغول به خدمت بود.

همسر شهید مدافع سلامت با بیان اینکه شهید اسمی به هیچ‌وجه اهل ثروت و گرفتن مقام نبود و تنها چیزی که برایش مهم بود رضای خدا و خدمت به مردم بود گفت: در مورد نحوه شهادت همسرم باید بگویم که یک پیرمرد 80 ساله زمانی که به کرونا مبتلا می‌شود و نیاز به احیا پیدا می‌کند  دکتر اسمی به همه پزشکان و پرستان بخش می‌گوید خودم باید برای احیای نفس به نفس این پیرمرد مبتلا به کرونا اقدام کنم و پیرمرد را از مرگ نجات می‌دهد و خود به شهادت می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه تنها چیزی که در زمان زندگی برایشان مهم بود مقام انسانیت بود و این فداکاری و جان گذشتگی همسر بنده را تنها خداوند با لیاقت شهادت می‌توانست پاسخ دهد زیرا همسر بنده عاشق شهادت، ولایت، اهل‌بیت علیهم‌السلام بود عنوان کرد: زمانی که بر سر مزار شهید رفتم به او گفتم که شهید اسمی بنده غسل شهادت کرده بودم اما این لیاقت نصیب شما شد و مرا در این شرایط سخت تنها گذاشتی در حالی که قسم خورده بودیم تا آخرین لحظه در کنار همدیگر باشیم.

سوری با اشاره به اینکه باید مسئولین و مردم قدرشناس این انسانهای والا و درستکار باشند و بدانند که این‌طور اشخاصی بسیار کمیاب و کیمیا هستند و باید آنها را با تمام قدرت حفظ کرد افزود: دکتر اسمی دنبال گمنامی بود و زمانی که با هم بیرون می‌رفتیم به شدت انتقاد می‌کرد از اینکه کسی وی را دکتر خطاب کند.

 وی با بیان اینکه دکتر اسمی افراد یتیمی را تحت پوشش کمک‌های خودش قرار داده بود و به بیماران سرطانی و کلیوی کمک می‌کرد و ما از این کمک‌ها بی‌خبر بودیم افزود: زمانی که به وی مقام ریاست دانشگاه یا مقام‌های دیگری را پیشنهاد می‌دادند هیچ‌گاه نمی‌پذیرفت و می‌گفت دوست دارم در جایگاهی کار کنم که درد مردم را با تمام وجود درک کنم و بتوانم مشکلات مردم را برطرف کنم زیرا بر این عقیده بود که اگر قدرت و جایگاه بالاتری کسب کنند ممکن است درد محرومان و مشکلات مردم را فراموش کند.

 انتهای پیام/833/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه ویروس کرونا شهید استانداری کرمانشاه ویروس کرونا شهید همسر شهید مدافع سلامت مدافعان سلامت شهید اسمی خدمت به مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۳۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در اولین نشست کارگروه بحران و پدافند زیستی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بهداشت را خط مقدم سلامت مردم دانست و اظهار داشت: طبق برآوردهای ما و اقدامات صورت‌گرفته، حدود ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی استان از طریق فاضلاب آبیاری می‌شود که این کار می‌تواند سلامت مردم را تهدید کند.

وی بیان داشت: وظیفه دانشگاه علوم پزشکی لرستان نظارت است که با همکاری محیط‌زیست باید مخاطرات زیست‌محیطی استان را رصد کنند و جهاد کشاورزی هم وظیفه دارد که متخلفین را به مراجع ذی‌صلاح معرفی کند تا از آبیاری مزارع از طریق فاضلاب، جلوگیری شود، زیرا هدف تولید محصولات کشاورزی سالم است تا سلامت مردم تضمین شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، علاوه بر مشکلات میکروبی، وجود پسماندها، آلوده‌شدن آب‌وخاک توسط سموم و وجود فلزات سنگین در محصولات کشاورزی، از جمله گوجه فرهنگی، هویج و دیگر محصولات کشاورزی را جز مخاطراتی دانست که سلامت مردم را تهدید می‌کند.

کد خبر 6100432

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود