Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرم الهی گفت: احیای دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر در حقیقت زمینه ساز مسیر سلامت اندیشه، عمل اسلامی وانقلابی ما در عرصه فعالیت های خدماتی و اجرایی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « محمد کرم الهی»، امروز(29 دی) در دیدار با رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان، افزود: امر به معروف و نهی از منکر اصلی مترقی و کارگشا در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل حوزه هنری استان لرستان با اشاره به اهیمت امر به معروف و نهی از منکر، افزود: دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر در وظایف شرعی هر فرد مسلمان و بعد اجتماع اسلامی و دولت اسلامی اصلی مترقی و کارگشاهی است که متاسفانه درگذشته مغفول مانده است.

 

وی خاطرنشان کرد: احیای این دو فریضه مهم  می تواند بسیاری از گره های فردی و اجتماعی جامعه را  باز کند.

 

کرم الهی افزود: احیای دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر در حقیقت زمینه ساز مسیر سلامت اندیشه، عمل اسلامی وانقلابی ما در عرصه فعالیت های خدماتی و اجرایی است.

 

وی با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، افزود: باید با احیای این دو فریضه، این مهم در فضای برنامه ریزی و عملیات اجرایی ما جای مطلوبی بگیرد.

 

تحقق هنر انقلابی و نسبت نزدیک با بحث امر به معروف و نهی از منکر دارد

 

مدیرکل حوزه هنری استان لرستان با اشاره به برنامه های حوزه هنری در راستای تقویت امر به معروف ونهی از منکر بیان کرد: در حوزه هنری انقلاب اسلامی باید ارزش های دینی و انقلابی را محقق کنیم و این موضوع نسبت بسیار نزدیک و ویژه ای با بحث امر به معروف و نهی از منکر دارد.

 

وی با بیان اینکه به شدت در عرصه فعالیت های اجتماعی روزانه نیازمند امر به معروف و نهی از منکر هستیم، افزود: در همه زمینه ها چه اخلاق، رفتار، حوزه های اجتماعی و جامعه شناختی به شدت نیازمند بحث امر به معروف و نهی از منکر هستیم.

 

کرم الهی خاطرنشان کرد: اگر قرار است کار اسلامی و انقلابی باشد باید در دایره امر به معروف و نهی از منکر تعریف شود.

 

آمران به معروف و ناهیان از منکر هدایتگران فکری جامعه هستند

 

وی افزود: آمران به معروف و ناهیان از منکر راهبران اجتماعی و هدایت گران  فکری و اجتماعی جامعه هستند که باید مسلح به دانش امر به معروف و نهی از منکر باشند.

 

مدیرکل حوزه هنری استان لرستان با بیان اینکه باید خروجی فعالیت های هنری نسبت های نزدیکی با امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند، اذعان داشت: چه در حوزه اعمال و چه در حوزه تولید و نشر و همه عرصه ها به این اصل توجه شود.

 

امر به معروف و نهی از منکر با بهره گیری از ظرفیت های  هنری تبدیل به یک نیاز اجتماعی شود

 

وی بیان کرد: تلاش می شود که در قالب های هنری این مهم ترویج و تبدیل به یک نیاز اجتماعی شود که در دل فرد فرد آحاد ملت به عنوان یک امر و واجب الهی مانند نماز و روزه نهادینه شود.

 

کرم الهی در با اشاره به جلسه با دبیرستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، اظهار کرد: تلاش می شود این جلسه آغازی برای همراهی ها و مشارکت ها باشد.

 

مدیرکل حوزه هنری لرستان در ادامه از انعقاد تفاهم نامه همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبرداد و افزود: در قالب این تفاهم نامه خود را مکلف به هماهنگی و اقدام واحد در عرصه های مختلف فرهنگی وهنری می دانیم.

 

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: رﺋﻴﺲ ﺣﻮزه ﻫﻨﺮی اﺳﺘﺎن ﻟﺮﺳﺘﺎن ظرفیت های هنری امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر مدیرکل حوزه هنری استان لرستان دو فریضه کرم الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهاد‌های مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌ هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

دکتر رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکار‌های رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • دشمن در فتنه بد پوششی و کشف حجاب شکست خورد
  • تمامی دستگاه ها، پای کار امر به معروف و نهی از منکر بیایند
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند