Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» عضو هیئت علمی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: آمریکا یک سال پیش با وضع تحریم در حوزۀ مرغ اجداد نشان داد در صورتی که در تولید داخلی ما ضعف و سستی وجود داشته باشد، احتمال فشار در آن حوزه به‌شدت افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: پروتئین با منشأ مرغ از جهات گوناگون حائز اهمیت است. یکی اینکه در سبد پروتئین خانوارهای ایرانی بیش از ۷۰ درصد به مرغ اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی با اشاره به برنامۀ ملی امنیت و سلامت گوشت مرغ، این طرح را یکی از برنامه‌های قابل تقدیر دولت در خودکفایی و عدم وابستگی دانست و گفت: اوایل امسال این برنامه با تذکر رهبر فرزانۀ انقلاب و دستور ریاست محترم جمهور با محوریت وزارت جهادکشاورزی و حمایت چندین نهاد و دستگاه آغاز شد. نمایندگان مجلس یازدهم نیز ضمن برگزاری جلسات نظارتی متعدد و بازدید میدانی از پیشرفت طرح، گام به گام پیگیر پیشرفت این برنامۀ ملی هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر امنیت غذایی و مقابله با تحریم، نکتۀ اساسی دیگر این است که مرغ‌های وارداتی به‌دلیل جثۀ درشت، از سطح کیفیت و سلامت پایین‌تر از مرغ‌های داخلی برخوردارند. جالب است که لاشه‌ی مرغ‌های انگلیسی وارداتی به ایران بیش از ۲ کیلوگرم وزن دارد، در حالی که مطابق آمار رسمی، خود انگلیس‌ها از مرغ ۱.۵ کیلویی در سبد خانوارشان استفاده می‌کنند، که سلامت و کیفیت بالاتری دارد، و لذیذتر است.

نمایندهٔ کرج، فردیس و اشتهارد با بیان اینکه شنیده شده بر خلاف همراهی و همدلی ملی در اجرای برنامه، معدودی از افراد و دستگاه‌ها در مسیر اجرای این برنامه همراهی لازم را نداشته‌اند تصریح کرد: با توجه به‌ حساسیت بالای مسئله، مردم عزیز اطمینان داشته باشند که مجلس، و به‌طور خاص کمیسیون کشاورزی، به اتفاق و با تمام توان پیگیر موضوع خواهد بود. این طرح با عزم ملی آغاز شده، و به فضل خدا حتماً به نتیجه خواهد رسید.

عباسی فصل بودجه را مرحلهٔ بعدی حمایت از این طرح دانست و خاطرنشان کرد: نمایندگان با دقت پیگیر هستند که اعتبار لازم برای این طرح توسط سازمان برنامه دیده شود، و همچنین تخصیص به‌موقع رقم بخورد تا این برنامۀ ملی با قوت به نتیجه برسد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: تولید داخلی علیرضا عباسی مرغ نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۱۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه

رئیس جمهور گفت: احیا و راه‌اندازی هزاران کارگاه‌ و کارخانه‌ تعطیل و نیمه‌تعطیل به ایجاد شغل کمک می‌کند. طبق آخرین آمار، حدود ۹۰۰۰ کارخانه در سراسر کشور به چرخه تولید بازگشته که جای خرسندی دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ایجاد سالیانه یک میلیون شغل یکی از وعده های دولت سیزدهم بود که با روی کارآمدن طبق برنامه ریزی هایی از سوی وزارت کار این موضوع دنبال شد و به روایت آمار طی دو سال گذشته محقق شده است. مطابق با آمار سامانه رصد در سال 1401 بیش از یک میلیون و 350هزارفرصت شغلی بر اساس کد ملی، نوع شغل، جایی که در آن شغل ایجاد شده، دستگاهی که کمک کرده آن شغل ایجاد شود در این سامانه به ثبت رسید. در سال 1402 نیز مطابق آمارهای ارائه شده یک میلیون و 88هزارشغل ایجاد شده است.

یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال و رونق تولید  نهضت ملی احیا و راه‌اندازی مجدد واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و غیرفعال یا افزایش ظرفیت تولید، رفع مشکلات و اعطای تسهیلات است.

دولت از وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال عقب نیست

ابراهیم رئیسی,رئیس‌جمهور شامگاه (سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه) در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی درباره اقدامات دولت برای اشتغالزایی گفت: دولت از وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال عقب نیست و این کارخانه‌ها و کارگاه‌های احیا شده هم به افزایش اشتغال کمک کرده‌اند.

آیت الله رئیسی افزود: آمار بیکاری به کانال 7درصد کاهش پیدا کرده و در برخی استانهای ما قریب به 8درصد است؛ نسبت به این قضیه خود را برای ایجاد زمینه اشتغال خصوصا تحصیلکرده‌ها متعهد می‌دانیم. رهبر انقلاب گفتند باید شرکت‌های دانش بنیان به شکل کمّی و کیفی افزایش پیدا کند روزی که دولت را در دست گرفتیم، 5هزار شرکت دانش بنیان فعال بود امروز 10هزار شرکت دانش بنیان فعال داریم که دو برابر افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: زمینه برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم است و به آنها می‌گویم با کمک دانشگاه‌ها و معاونت علمی فناوری رئیس جمهور و پارک‌های علم و فناوری زمینه فعالیت فراهم شده است. صندوقی هم برای اعطای تسهیلات و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینی فعال کرده ایم تا بتواند از این شرکت‌ها حمایت حقوقی و مالی کند. امیدوارم روزی بیاید که اصلا بیکار در کشور نداشته باشیم.

وی اظهار داشت: احیا و راه‌اندازی هزاران کارگاه‌ها و کارخانه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل به ایجاد شغل کمک می‌کند. طبق آخرین آمار، حدود 9000 کارخانه در سراسر کشور به چرخه تولید بازگشته که جای خرسندی دارد. ابتدای دولت 5000 شرکت دانش‌بنیان داشتیم و این آمار امروز دو برابر شده است و این یعنی تحصیل‌کردگان در این زمینه شاغل شده‌اند. زمینه برای کار و فعالیت فراهم است.

رئیس‌جمهور با اشاره به آمار تولید افزود: در بخش‌های مختلف شاهد رشد تولید هستیم و در برخی حوزه‌ها رشد منفی تولید را داشتیم و امروزه مثبت شده و تولید کالاهای اساسی رشد 22 درصدی دارد. این‌ها نشان می‌دهد که دولت به‌دنبال کار و فعالیت است و حمایت مردم در این زمینه نیز مشهود است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مسکن؛ مهم‌ترین اولویت‌ سفر دور دوم رئیس‌جمهور به قم است
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • آمریکا: اولویت اصلی ما استقرار صلح است
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است