Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی موسوی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی پروژه محور سلامت و سرگرمی کودکان و نوجوانان شهر شیرین سو افزود: این پروژه در راستای تحقق شهر دوستدار کودک عملیاتی شده و فضای مناسبی برای تقویت ارتباطات خانوادگی و گذراندن اوقات فراغت خانواده‌ها است.

وی با اشاره به ضرورت توجه به سرگرمی کودکان در شهرها و فضاهای عمومی اضافه کرد: بازی در رشد اجتماعی کودکان تأثیر بسزایی دارد و موجب ارتباط کودک با محیط بیرونی، شکوفایی استعدادهای نهفته و بروز خلاقیت همکاری همیاری و مشارکت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی همچنین گفت: انجام بازی و سرگرمی‌های مفید در روند رشد کودکان امری ضروری است و مهمترین فعالیت کودک به شمار می‌رود و به بهزیستی فیزیکی، اجتماعی و عاطفی کودکان کمک می‌کند و این فرصت ایده‌آل را در اختیار والدین قرار می‌دهد تا با فرزندان خود تعامل داشته باشند.

موسوی در ادامه گفت: یکی از مواردی که در اجرای پروژه‌های عمرانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است سلامت شهروندان است چراکه گسترش شهرنشینی و به دنبال آن مشکلات خاص مانند تخریب محیط زیست؛ آلودگی آب و هوا، گسترش بیماری‌های غیر واگیر موجب شده تا امروزه مدیریت شهری با چالش‌های فراوانی روبرو شود بنابراین اجرای پروژه‌های سلامت محور می‌توانند ضمن ایجاد مشارکت مردمی در توسعه پایدار شهرها، حفظ سلامت جسمی و روانی شهروندان نقش مهمی ایفا کند.

شهردار شیرین سو با تاکید بر حفظ و ارتقا سلامت شهروندان افزود: تغییر در سبک زندگی مردم و استفاده از انواع ماشین آلات باعث گسترش بی‌تحرکی و سبک زندگی غیر فعال شده بنابراین توجه به آثار و نقش محوری که ورزش و فعالیت‌های بدنی بر حفظ سلامت دارد از اهمیت بالایی برخوردار است.

موسوی با اشاره به نقش شهرداری‌ها گفت: امروزه شهرداری‌ها یکی از متولیان اصلی ترویج و توسعه ورزش و همگانی کردن ورزش هستند و بر همین اساس شهرداری‌ها می‌توانند اقدامات مهم و تأثیر گذاری در این مقوله انجام دهند.

وی افزود: در پروژه مذکور به منظور ترویج ورزش همگانی اقداماتی همچون ایجاد مسیر پیاده روی، پیست اسکیت، میز تنیس روی میز و میز شطرنج پیش بینی شده است.

موسوی با اشاره به لزوم حفظ آداب و سنت‌های بومی و محلی شیرین سو گفت: یکی از سنت‌های فراموش شده که از دیرباز در کشور رایج بوده و لیکن به دلیل تغییر سبک زندگی به فراموشی سپرده شده ورزش‌های بومی محلی است که می‌تواند موجب نشاط اجتماعی و مشارکت جمعی شود.

موسوی افزود: ایجاد نشاط اجتماعی و سوق دادن شهروندان به فرهنگ اسلامی و ایرانی در مناسبت‌های دینی ملی و ایام فراغت، از سرفصل‌های جدید خدمات فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیرین سو است به همین منظور پیش بینی‌های لازم برای احیای بازی‌های بومی و محلی در پروژه محور سلامت دیده شده است.

وی در ادامه به پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی پروژه محور سلامت و سرگرمی کودکان و نوجوانان اشاره و بیان کرد: این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی، از منابع داخلی و در زمینی با مساحتی بالغ بر ۲۰۰۰ متر مربع در حال اجرا است که هدف از آن حفظ سلامت جسمی و روانی و افزایش تعاملات اجتماعی شهروندان بویژه کودکان و نوجوانان است.

کد خبر 4942615

منبع: مهر

کلیدواژه: سید مصطفی موسوی پروژه عمرانی بازیهای بومی محلی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا گرگان قزوین ایلام سالروز ارتحال امام خمینی آتش سوزی امام خمینی ره بیرجند سانحه تصادف آتش سوزی جنگل ها پروژه محور سلامت شیرین سو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، روشنک مکبری نژاد، رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه نهم تا یازدهم خرداد ماه 1403، شاهد برگزاری رویدادی مهم در عرصه ی پزشکی کشور خواهیم بود، اظهار کرد: اولین کنگره ملی طب ایرانی با همت و تلاش انجمن علمی طب سنتی ایران و با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، برگزار می شود و فرصتی مغتنم برای تبادل دانش، تجربیات و دستاوردهای علمی در زمینه ی این طب کهن و ارزشمند خواهد بود.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: طب ایرانی، گنجینه ‌ای بی نظیر از دانش و تجربه هزاران ساله پزشکان و حکیمان این مرز و بوم است که در صورت استفاده از این ظرفیت غنی می ‌تواند در تداوم سلامت و ارتقای کیفیت زندگی مردم نقشی بی‌ بدیل ایفا کند.

 مکبری نژاد با بیان اینکه حفظ و احیای طب ایرانی، رسالتی ملی و وظیفه‌ای خطیر بر دوش همه ی ماست؛ تصریح کرد: برگزاری این کنگره فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه ی طب سنتی ایران و ارتقای جایگاه این طب کهن و ارزشمند در نظام سلامت کشور است.

وی افزود: این کنگره دریچه ‌ای نو به سوی دستاوردهای علمی نوین در حوزه طب سنتی ایران خواهد گشود و افق‌ های تازه‌ ای را برای درمان بیماری ‌ها و ارتقای سلامت جامعه ترسیم خواهد کرد.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه حضور در این کنگره، گامی در جهت احیای طب ایرانی و حفظ هویت ملی ماست، از تمامی متخصصان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌ مندان به طب سنتی ایران دعوت کرد تا با حضور فعال در این کنگره، در مسیر اعتلای این طب کهن و ارزشمند گام بردارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم این کنگره نقطه عطفی در تاریخ طب سنتی ایران باشد و شاهد پیشرفت‌ های روزافزون در این عرصه باشیم.

گفتنی است، این کنگره  نهم تا یازدهم خردادماه 1403 برگزار می شود و دارای امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز بازآموزی برای پزشکان و داروسازان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی