Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه‌ تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی و اتحادیه سازمان اسلامی دانشجویان طی نامه‌ای به سران قوا نکاتی را درباره پیگیری مطالبات پرستاران مطرح کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی و اتحادیه سازمان اسلامی دانشجویان (سادا) طی نامه‌ای به حسن روحانی، رئیس جمهور، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی و آیت‌الله رئیسی، رئیس قوه قضاییه نکاتی را درباره مطالبات پرستاران بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نامه خطاب به سران قوا آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

قل امر ربی بالقسط (اعراف|۲۹)

اینک که انقلاب اسلامی ایران در آستانه ۴۲ سالگی خود به سر می‌برد همواره طلیعه ندای حق‌طلبانه مدافعان این انقلاب اصل عدالت و اجرایی شدن آن در ابعاد مختلف اجتماعی بوده است. جامعه‌ای که اقشار گوناگون آن طی چهار دهه در هر بحرانی خود را سپر بلای اسلام، ایران و دفاع از مبانی و ارزش‌های نظام ساخته‌اند. به‌راستی اراده و پایمردی این امت در برابر توطئه‌ها و تحریم‌های پی‌در‌پی دشمنان قسم‌خورده نظام اسلامی و همدلی و اتحادشان در مشکلات و بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی ستونی است.

تکریم پرستار به معنای تکریم فضائل انسانی است.

(رهبر معظم انقلاب- دیدار با پرستاران)

پرستاری به‌عنوان یک حرفه و نه فقط یک شغل و پرستاران، پرچمداران خط مقدم درمان کشور نماد مسئولیت‌پذیری و اهتمام در انجام وظیفه و جلوه‌گاه ایثارگری، دلسوزی توامان با عشق برای خدمت به مردم‌اند که تزئین نام پرستاران با تمثیل جایگاه والای حضرت زینب (س) به این حرفه، شان و مرتبه‌ای بلند بدان بخشیده است.

همواره شاهد خدمات ارزنده این قشر پرجمعیت به بیمار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بوده‌ایم. از زمانی که این جانبازان از خودگذشته در بیمارستان‌های شهری و صحرایی پشت خطوط مقدم از جانبازان ۸ سال دفاع مقدس پرستاری کردند تا امروز که جان عزیز خویش را شجاعانه در خط مقدم مبارزه با بیماری‌هایی که چندان دور از انتظار نیست حاصل جنگ بیولوژیک و بی‌رحمانه‌ مستکبران جهان باشد، فدای هموطنان خود می‌کنند.

اما در کمال تاسف و با ابراز همدلی و همزبانی با این قشر فداکار و زحمت‌کش مدت‌هاست شاهد توزیع ناعادلانه منابع ثروت و قدرت در نظام سلامت هستیم که البته این بی‌عدالتی چنان ریشه دوانده است که نه تنها پرستاران بلکه اقشار گوناگون کادر بهداشت و درمان کشور را تحت تاثیرات منفی خود قرار داده است.

پرواضح است که بروز بی‌عدالتی در نظام سلامت می‌تواند منجر به نارضایتی و کاستن از انگیزه همه‌ کارکنان و گروه‌های تحصیلی و شاغل در کادر درمان برای خدمت خالصانه به خلق شده و نتایج مخرب آن سلامت جامعه اسلامی را متاثر از خود کند بدین شکل در سطح و میزان رفاه اجتماعی که سلامت یکی از مصادیق آن است، منجر به نقصان شود.

قشر پرستاری نیز به‌عنوان پرجمعیت‌ترین گروه حوزه سلامت بیشترین اثرپذیری را داشته و طبعا بیشترین اثرگذاری را نیز در ارائه کیفیت خدمات درمانی به مردم برجای خواهد گذاشت.

موارد ذیل از مهم‌ترین مطالبات پرستاران بوده که انتظار رفع این‌ها مسئله‌ای دشوار نیست، اما حل آن قطعا مدیریتی انقلابی، دردمند و عالم را می‌طلبد.

۱. قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری

اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به طور کامل و احسن که بیش از ۱۳ سال از تصویب آن می‌گذرد به شکلی عادلانه

۲. تبدیل وضعیت پرستاران

امنیت‌بخشی به حرفه پرستاری با تبدیل وضعیت استخدام‌های کارکنان شاغل در این گروه و همچنین ایجاد هماهنگی بین وزارت‌های بهداشت و رفاه و تامین امنیت شغلی پرستاران با پیگیری و جلوگیری از اخراج بدون دلیل پرستاران در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خصوصی

۳. جذب منطقی دانشجوی پرستاری

اتخاذ تدبیر مناسب در ورودی رشته پرستاری متناسب با میزان استخدام پرستاران به منظور جلوگیری از تربیت پرستار بدون فراهم آوری فضای اشتغال مناسب

۴. بازنشستگی پرستاران

توجه به سخت و زیان‌آور بودن رشته پرستاری و بازنشستگی پرستاران در موعد مقرر که متاسفانه در موارد متعدد به دلیل مهندسی استخدام نیروی تازه‌کار اجرایی نمی‌شود

۵. کاستن از فشار کاری پرستاران

عدم تحمیل اضافه کاری اجباری و کاهش فشار کاری پرستاران با استخدام‌های متناسب با سطح استاندارد بین المللی و تعداد پرستاران موردنیاز برای بستر بهداشت و درمان کشور

اهمیت این مسئله در رابطه تنگاتنگ آن با فعلیت بخشیدن به اصل عدالت و عملیاتی شدن مولفه‌های موثر در رفع تبعیض و اقامه مساوات بین اقشار مختلف آن‌گونه که استحقاق آن را دارند در نظام مقدس جمهوری اسلامی است که امیدواریم پیگیری نتیجه‌بخش مطالبات پرستاران گامی در راستای تحقق عدالت در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بوده و همه‌ی گروه‌های پرستاری، پیراپزشکی، پزشکی، بهداشت و... طعم شیرین عدالت را بچشند.

اتحادیه‌های دانشجویی نگارنده، تفکر و مشی عدالت‌طلبانه دانشجویان، هرگز سیاستگذاری‌های مبتنی بر تجمیع قدرت و ثروت که در منافات با مبانی عمیق اسلامی و در زاویه با عدالت است را برنمی‌تابند و از عموم مسئولان و سران قوای سه گانه جمهوری اسلامی (دولت، مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه) خواستار تغییر رویه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (نظام سلامت) به سوی عدالت‌محوری و اجرای ساختارمند عدالت و حاکمیت بخشیدن به آن، عدم اکتفا به راهکار‌های موقت و کوتاه‌مدت، برخورد قاطع با موانعی که نفع‌شان در نفی عدالت است و منتظر اقدامات عملی و نتیجه‌بخش مسئولان امر است.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: حسن روحانی علی لاریجانی عدالت نظام سلامت ابراهیم رئیسی سران قوا تشکل های دانشگاه آزاد مطالبات پرستاران نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۰۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها

به گزارش ایسنا، بهرام عین اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح‌های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیم‌فروش، اظهار کرد: با برداشتن سقف درآمد حضور اساتید ما در کل کشور بهتر شده و منحنی حضور اساتید در دانشگاه‌ها صعودی شده است. امسال نزدیک ۱۸۰۰ مجوز جدید برای جذب اساتید دادیم و سال گذشته هزار نفر جذب شدند.

وزیر بهداشت در بخش دیگر سخنان خود خانواده محوری را مهم ترین مساله سلامت عنوان کرد و توضیح داد: امروزه تکثر گرایی و همجنس بازی و فساد مانع سلامت است. ما محورهایی داریم که باید بر روی این محورهای کلیدی خود تاکید کنیم و برگشت نوین به سمت این محورها داشته باشیم‌ و نقش خانواده در این بین بسیار مهم است. کما اینکه سبک زندگی در خانواده ایجاد می‌شود، امروزه توجه به مسائل عاطفی و روانی نقطه ضعف کل سیستم سلامت دنیا است.

عین اللهی با اشاره به از خودگذشتگی کادر درمان، یادآور شد: در کرونا نزدیک ۳۰۰ نفر شهید سلامت داشتیم. این نشان از فداکاری کادر سلامت دارد. باید سلامت را در ابعاد جسمی، مادی، روحی و معنوی ببینیم. در همین راستا طرح سلامت خانواده را در ۱۹۵ شهرستان شروع کردیم‌. باید محور اصلی خود در نظام سلامت را خانواده قرار دهیم. جمهوری اسلامی طرح سلامت خانواده را به عنوان یک طرح محوری مشخص کرده است. برخی فکر می‌کردند لیبرالیسم باعث شده است که خانواده‌ها از بین رود؛ بلکه اخیرا یک محقق غربی اعلام کرد که پاشیده شدن خانواده باعث لیبرالیسم شده است.

وی افزود: بنابراین در همه رشته ها و تخصص ها محور اصلی درمان و پیشگیری ما باید خانواده باشد. دانشگاه شهید بهشتی در این امر پیشگام بوده است. دانشگاه ما امروز باید دانشگاه در خدمت جامعه باشد. همه حرکت ها باید به سمت جامعه باشد، دانشکده بهداشت ما باید مشکلات بهداشت و جانعه را حل کند، کما اینکه فقط ۲۵ درصد عوامل، درمان و کار در داخل وزارت بهداشت است و ۷۵ درصد خارج از وزارت بهداشت است و ما باید عوامل بیماری را شناسایی کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به نام گذاری سال جاری توسط رهبر انقلاب با عنوان جهش تولید و نقش مردم در این بین، تاکید کرد: برخی دانشگاه‌ها قدمت ۸۰ ساله دارند؛ اما در تولید صفر هستند، از ابتدای انقلاب تا الان ما در تهدید بوده‌ایم و باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم. لازمه جهش تولید و مشارکت مردم نیز این است که این جهش در دانشگاه رخ دهد.

عین اللهی با بیان اینکه انتظار داریم در حوزه دارو جهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود، درباره تاریخ برگزاری جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: تاریخ پر افتخاری را در حوزه سلامت در ۴۵ سال گذشته طی کرده‌ایم که هر کسی در این تاریخ نقشی را اجرا کرده است. به جایی رسیدیم که اگر کسی بپرسد بزرگترین دستاورد انقلاب چه است؟، قطعا همه می‌گویند حوزه سلامت بزرگترین دستاورد انقلاب است.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشورهای مجاور و دور دست برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند این دستاورد انقلاب است. ما در حوزه سلامت در منطقه جزو قوی ترین‌ها هستیم و در دنیا نیز جزو کشورهای بی‌نظیر در حوزه سلامت هستیم. نقش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جریان نیز قابل ملاحظه است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قبل از انقلاب درست شد؛ اما تبلور آن با شروع انقلاب و با حضور اساتید برجسته مثل دکتر سیم فروش شکل گرفت که جهشی را در دانشگاه و یک نوآوری در همه رشته ها ایجاد کرد. این باعث شد ما در بسیاری از رشته ها در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرآمد باشیم.

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی