Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-08@14:52:15 GMT

سران قوا برای احیای عدالت در حوزه سلامت تلاش کنند

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۶۱۱۶

سران قوا برای احیای عدالت در حوزه سلامت تلاش کنند

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اتحادیه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی و اتحادیه سازمان اسلامی دانشجویان (سادا) در نامه‌ای به حسن روحانی رئیس جمهور، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه نکاتی را درباره مطالبات پرستاران بیان کردند.

در بخش ابتدایی این نامه آمده است: پرستاری به عنوان یک حرفه و نه فقط یک شغل و پرستاران، پرچمداران خط مقدم درمان کشور نماد مسئولیت‌پذیری و اهتمام در انجام وظیفه و جلوه‌گاه ایثارگری، دلسوزی توامان با عشق برای خدمت به مردم‌اند که تزیین نام پرستاران با تمثیل جایگاه والای حضرت زینب (س) به این حرفه، شان و مرتبه‌ای بلند بدان بخشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در نامه اتحادیه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی آمده است: همواره شاهد خدمات ارزنده این قشر پرجمعیت به بیمار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بوده‌ایم. از زمانی که این جانبازان از خودگذشته در بیمارستان‌های شهری و صحرایی پشت خطوط مقدم از جانبازان ۸ سال دفاع مقدس پرستاری کردند تا امروز که جان عزیز خویش را شجاعانه در خط مقدم مبارزه با بیماری‌هایی که چندان دور از انتظار نیست حاصل جنگ بیولوژیک و بی‌رحمانه‌ی مستکبرین جهان باشد، فدای هموطنان خود می‌کنند.

در بخش دیگری از این نامه بیان شده است: اما در کمال تاسف و با ابراز همدلی و همزبانی با این قشر فداکار و زحمت‌کش مدت‌ها است شاهد توزیع ناعادلانه منابع ثروت و قدرت در نظام سلامت هستیم که البته این بی‌عدالتی چنان ریشه دوانده است که نه تنها پرستاران بلکه اقشار گوناگون کادر بهداشت و درمان کشور را تحت تاثیرات منفی خود قرار داده است. پرواضح است که بروز بی‌عدالتی در نظام سلامت می‌تواند منجر به نارضایتی و کاستن از انگیزه همه‌کارکنان و گروه‌های تحصیلی و شاغل در کادر درمان برای خدمت خالصانه به خلق شده و نتایج مخرب آن سلامت جامعه اسلامی را متاثر از خود کند بدین شکل در سطح و میزان رفاه اجتماعی که سلامت یکی از مصادیق آن می‌باشد منجر به نقصان شود.

دانشجویان در نامه به روسای سه قوه عنوان کردند: قشر پرستاری نیز به عنوان پرجمعیت‌ترین گروه حوزه سلامت بیشترین اثرپذیری را داشته و تبعا بیشترین اثرگذاری را نیز در ارائه کیفیت خدمات درمانی به مردم برجای خواهد گذاشت. قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری یعنی اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به طور کامل و احسن که بیش از ۱۳ سال از تصویب آن می‌گذرد به شکلی عادلانه، تبدیل وضعیت پرستاران به معنای امنیت بخشی به حرفه پرستاری با تبدیل وضعیت استخدام‌های کارکنان شاغل در این گروه و همچنین ایجاد هماهنگی بین وزارتین بهداشت و رفاه و تامین امنیت شغلی پرستاران با پیگیری و جلوگیری از اخراج بدون دلیل پرستاران در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خصوصی لازم است.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: جذب منطقی دانشجوی پرستاری و اتخاذ تدبیر مناسب در ورودی رشته پرستاری متناسب با میزان استخدام پرستاران به منظور جلوگیری از تربیت پرستار بدون فراهم آوری فضای اشتغال مناسب، بازنشستگی پرستاران با توجه به سخت و زیان‌آور بودن رشته پرستاری و بازنشستگی پرستاران در موعد مقرر که متاسفانه در موارد متعدد به دلیل مهندسی استخدام نیروی تازه‌کار اجرایی نمی‌شود.

در بخش پایانی این نامه آمده است: اهمیت این مسئله در رابطه تنگاتنگ آن با فعلیت بخشیدن به اصل عدالت و عملیاتی شدن مولفه‌های موثر در رفع تبعیض و اقامه مساوات بین اقشار مختلف آن‌گونه که استحقاق آن را دارند در نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌باشد که امیدواریم پیگیری نتیجه‌بخش مطالبات پرستاران گامی در راستای تحقق عدالت در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بوده و همه‌ی گروه‌های پرستاری، پیراپزشکی، پزشکی، بهداشت طعم شیرین عدالت را بچشند.

انتهای پیام/

300 / 320 برقراری عدالت حوزه سلامت بی کاری پرستاران مدافعان سلامت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: برقراری عدالت حوزه سلامت مدافعان سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۶۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر روز سه شنبه هجدهم اردیبهشت با برگزاری یک نشست رسانه‌ای که در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، جزییات تازه‌ای از مرحله پایانی و اختتامیه این رویداد ملی را به خبرنگاران ارایه دادند.

حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر در ابتدای این نشست رسانه‌ای که اجرای آن بر عهده حسین صیامی بود ضمن ارایه گزارشی از روند برگزاری این دوره بیان کرد: جشنواره ملی سرود فجر از مهر سال گذشته با انتشار فراخوان آغاز شد و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا انجام گرفت، گروه‌های مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند. بعد از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنوار نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروه‌ها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.

وی درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود. این در حالی است که در روز چهاردهم تیر هم ما شاهد برگزاری مراسم اختتامیه خواهیم بود. البته ما غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزه‌ای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه‌ای به گروه‌های سرودی که در حوزه آموزش و پرورش فعالیت داشتند آن را تقدیم می‌کنیم. البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنواره‌های سرود نداشتیم. شرایطی که امیدوارم در دوره‌های آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره نقش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و آموزش و پرورش هم توضیح داد: ما از ظرفیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مطلع هستیم کمااینکه از ظرفیت‌های این کانون‌ها نیز استفاده کردیم و خروجی آن آثاری بود که خوشبختانه دربرگیرنده آمار خوبی بود. در حوزه آموزش و پرورش هم باید بگویم بر اساس پروتکل‌های آموزشی که در دفتر سرود انجام گرفته قرار است برنامه‌های آموزشی برای آموزش تخصصی سرود در مدارس برگزار شود که امیدوارم این موضوع در قالب یک تفاهم‌نامه ادامه پیدا کند.

جلیلی با اشاره به فعالیت‌های ستاد جشنواره در حوزه بین‌المللی اظهار کرد: ما سال اولی است که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جشنواره سرود را برگزار می‌کنیم و امیدوارم در دوره‌های آتی شاهد برگزاری یک جشنواره بسیار باکیفیت در حوزه ملی و بین‌المللی باشیم. این در حالی است که به طور حتم در سال‌های بعد جشنواره به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود تا بتوانیم در این قالب از ظرفیت‌های بسیار خوب سرود در کشورهای خارجی نیز استفاده کنیم.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر در جواب سوالی مبنی بر میزان بودجه جشنواره هم گفت: البته من تا آنجا که اطلاع دارم معمولا در چنین نشست‌هایی میزان بودجه جشنواره را اعلام نمی‌کنند، ضمن اینکه ما در این رویداد نهایت تلاش‌مان را انجام دادیم تا هزینه‌های زیادی نداشته باشیم. اما به طور حتم طی روزهای پیش رو بودجه جشنواره را اعلام می‌کنیم.

مدیر سرود دفتر موسیقی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در بخش دیگری از نشست رسانه‌ای در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر هم‌سونبودن نهادهای متولی سرود در برگزاری رویدادهایی این چنین، تصریح کرد: ما تلاش کردیم همه نهادها را با خودمان هم‌سو کنیم اما متاسفانه یک مقدار سلیقه شخصی و بدسلیقگی باعث شد که این دوستان از همراهی با ما عقب بکشند و تنها ارگانی که با ما همکاری می‌کند مجموعه رسانه‌ای نهضت سازمان تبلیغات اسلامی است. شما بدانید از همان نهادها دست مشارکت دادیم اما به هر دلیلی نیامدند و امیدوارم این اتفاق بیفتد که بتوانیم در سایه وحدت هم‌دلی اتفاق خوبی را برای سرود رقم بزنیم.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست گفت: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم. در این راستا علاوه بر فعالیت‌های ستاد جشنواره برنامه‌هایی برای سفر به استان‌ها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بی‌واسطه شرایط بهتری را برای ارایه اثرشان در قاب‌های رسانه‌ای و موارد مربوط به اجراهای صحنه‌ای فراهم سازیم.

وی افزود: ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است. فرآیندی که اکنون در استان‌ها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروه‌های سرود و هم گروه‌های کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروه‌ها اقداماتی را انجام دهیم. این مهم‌ترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزه‌های آکاپلا، کرُ و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.

مدیر دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه این نشست رسانه‌ای با اشاره به جشنواره ملی سرود فجر هم توضیح داد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری برای سرود و گروه‌های کر فراهم کنیم.

سمیعی در بخش دیگری از این نشست رسانه‌ای بود که در پاسخ به پرسشی مبنی بر نحوه نظارت کیفی و محتوایی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه سرودهای تولیدشده در نهادهای مختلف گفت: مبنای بخش سرود بیشتر تحت نهادهایی است که با ما مبنای مشترک نظارتی دارند. ضمن اینکه اغلب محورهای محتوایی سرود به گونه‌ای است که در حوزه نظارت هر مرجعی مدیریت نظارتی خاص خود را دارد. البته در این زمینه و برای هماهنگی بیشتر در نظارت‌های کمی و کیفی که همچنان هم وجود دارد برنامه‌هایی برای تقویت در نظر گرفته‌ایم که به زودی جزییات آن اعلام می‌شود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در بخش پایانی این نشست رسانه‌ای بود که درباره فقدان هم‌سویی نهادهای مرتبط با سرود و کمبود توجه در این زمینه توضیح داد: من همیشه منتقد شرایط سرود بوده و هستم. من بر این باورم سرود می‌تواند در قالب‌های مختلف ایفای نقش داشته باشد و بسیار موثرتر از این باشد. اما سرود در یک سردرگمی به سر می‌برد که مراجع مختلف هم درباره آن تصمیم‌گیری می‌کنند. از نگاه جشنواره ملی سرود فجر، مرکب حرکت و نه مقصد سرود است. ما در دوره دهه ۶۰ شاهد اتفاقات خوبی در حوزه سرود بودیم اما چه اتفاقی افتاد که وارد یک خلاء شدیم؟ پس ما آمدیم با محور قراردادن گروه‌های آکاپلا و کر شرایط بهتری را برای سرود بر مبنای آموزش ایجاد کنیم. توجه و تاکید ما گروه‌های کر هستند که تاکنون در کشور انجام نگرفته است. ما عقیده داریم که کروه کر مبنای گروه‌های سرود هستند. اینها رویکرد جدیدی است و نمی‌خواهیم فضا را پر از تشتت آرا کنیم. ما آمدیم نگاه ترمیمی داشته باشیم تا وضعیت سرود در شرایط بهتری قرار گیرد.

جشنواره ملی سرود فجر شامل ۲ بخش رقابتی و جانبی است. در بخش رقابتی گروه‌ها در قالب گروه‌های سرود، کُر و آکاپلا (اجرای اثر بدون ساز) شرکت کرده‌اند. بخش جانبی جشنواره هم شامل کتاب، پایان‌نامه و رساله با موضوع‌هایی درباره جمع‌خوانی است که در این بخش هم برگزیدگان معرفی خواهند شد.

جشنواره ملی سرود فجر با محورهای موضوعی مقاومت و حماسه، ملی، آیینی و آزاد برگزار می‌شود. این جشنواره در چهار مرحله برگزار می‌شود که مرحله نخست به ارسال آثار اختصاص دارد، مرحله دوم به صورت منطقه‌ای خواهد بود و در مرحله سوم برگزیدگان بخش منطقه‌ای وارد مرحله راهبری می‌شوند.

کد خبر 6098914 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است
  • مرکز پرستاری همپای سلامت در تهران را بشناسید
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • سازمان همکاری اسلامی خواهان آتش بس فوری در نوار غزه شد
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌ بس
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌بس