Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس‌جمهور گفت: امروز دربدترین دوران تحریم هستیم اما قامت مردم ما استوار است و در همه‌جا در برابر قدرت‌های بدخواه به خوبی ایستادگی کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح متروی هشتگرد، گفت: ما روزهای سختی را در کشور گذراندیم. ما روزهای بسیار سختی در انقلاب و جنگ و دوران تحریم داشتیم و امروز دربدترین دوران تحریم هستیم اما قامت مردم ما استوار است و در همه جا در برابر قدرت‌های بدخواه به خوبی ایستادگی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنچه هست در سایه ایمان و ایثار مردم است. امروز ما شاهد یک خدمت در سایه تلاش کارگران عزیز هستیم. راهی نداریم جز اینکه به فناوری روز برای رفاه مردم پناه ببریم و این دستور خدا و پیامبر ماست که از تجریه و علم دانش بشری بیاموزیم و بکار بگیریم.

اهم اظهارات رئیس جمهور را در ادامه به نقل از خبرگزاری ها بخوانید؛

*بشر به جایی رسید و دید که حمل و نقل روی سطح زمین و دریاها کافی نیست بنابراین به فضا و آسمان و عمق زمین پناه برد. امروز بسیاری از حمل و نقل‌ها و سفرها به وسیله‌ها پرنده‌ها انجام می‌گیرد. پرواز هواپیماها است که حمل بار و مسافر را برای مردم به عنوان خدمت بزرگ به وجود آورده است. حمل و نقل روی زمین نیز برای رفاه مردم کافی نبود و ناچار بودیم از عمق زمین استفاده کنیم.

*استفاده از عمق زمین تا زمان انقلاب محقق نشده بود،  تا انقلاب متاسفانه این کار نشد. یعنی ایران عزیز قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مترو یا قطار زیر زمینی در اختیار نداشت البته ریل روی زمین وجود داشت. در اینکه ما ناچار هستیم به عمق زمین برویم امروز برای شما پاسخ آسانی دارد و همه می‌گویید خب چاره‌ای نیست اما اگر به مجلس اول برگردیم دعوای بزرگ و حسابی بود که آیا کشور به مترو نیاز دارد یا ندارد؟ در تمام مجلس اول این بحث وجود داشت و تا پایان مجلس اول به نتیجه نرسیدیم اما در مجلس دوم نمایندگان تهران با مدیریت مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به نتیجه رسید که تهران نیاز به مترو دارد. از طرف نمایندگان تهران بنده و آقای دری نجف آبادی مشغول این کار شدیم.

*تمام روزهای هفته ما به این می‌گذشت که مترو چگونه آغاز به کار کند. از روزی که مترو آغاز شد تا امروز چقدر سفر توسط مترو انجام گرفت؟ طبق گزارشاتی که من دارم بیش از ۹ میلیارد سفر توسط مترو تا امروز انجام گرفته است که اگر نبود تمام این سفرها باید توسط اتوبوس و خودروی شخصی انجام می‌شد و چقدر آلایندگی هوا در تهران به همراه داشت و چقدر سوخت مصرف می‌شد؟ همین امروز چقدر سوخت مصرف می‌شود؟

*ما خودمان باید برای رفع آلودگی، رفاه مردم و رفع رنج مردم تلاش کنیم. این روزها هوای تهران و حتی کرج و کلانشهرهای بزرگ هوای بدی بود. باید چه کار کنیم؟ این آلودگی یک روزه ایجاد نشده بلکه در طول یک قرن آلاینده‌های فراوانی کنار هم قرار گرفتند. شاید بخشی از این آلاینده‌ها برای زندگی مردم مانند خودرو، کارخانه، موتورسیکلت و همه این‌هایی که فضای ما را آلوده می‌کنند لازم بوده است.

* اگر یک عامل و علتی در طول ۱۰۰ سال برای ما مشکل درست کرده است را حتماً در یک روز نمی‌توان حل کرد، اگر این آلودگی‌ها مربوط به ده‌ها سال پیش است و روی هم متراکم شده بگویند این دولت باید حل کند یا آن دولت باید حل کند درست نیست. دولت‌ها باید دست به دست هم دهند و مردم و نسل‌ها باید تلاش کنند تا آلودگی را رفع کنیم.

*آلودگی برای کشور ما هم نیست. هفته پیش آمار جهانی را نگاه می‌کردم، رتبه آلودگی ایران در آمار جهانی ۱۷ یا ۱۸ است، اینگونه نیست که آلودگی هوای ایران اول باشد. ما با آلودگی ۲۰۰، مدارس را تعطیل می‌کنیم در حالی که در هند با آلودگی ۳۰۰، بچه‌ها به مدرسه می‌روند.

*در چین با آلودگی ۳۶۰، مدرسه تعطیل نمی‌شود، من کاری ندارم که برای سلامت مردم این اقدامات را انجام می‌دهیم اما می‌خواهم بگویم اگر در چین بخواهند با آلودگی ۲۰۰، مدارس را تعطیل کنند باید ۶ ماه سال مدرسه تعطیل باشد. در هند یا مکزیک اگر بخواهند با آلودگی ۲۰۰، تعطیل کنند باید ۹ ماه سال مدرسه تعطیل باشد. این نیست که فکر کنید مشکلات مخصوص ماست. ما مشکل داریم و باید مشکل را حل کنیم.

*{با طرح این سوال که آیا دولت درد مردم را می‌فهمد و متوجه است که مردم مشکلاتی را دارند و آیا مسئولان دولت در خیابان‌های تهران راه می‌روند؟}: بله، دولت به فکر مردم است و تلاش می‌کند که مشکلات حل شود و مردم باید انتظار داشته باشند که دولت بفهمد، برنامه‌ریزی کند و در حد توان تلاش کند. اگر دولت این کار را انجام دهد به وظایف خود عمل کرده است، اگر عمل نکرد، باید دولت مورد انتقاد قرار گیرد و به دولت گفته شود باید چه کاری را انجام دهد.

*دولت درک می‌کند که برای هوای پاک باید آلایندگی بنزین را برطرف کند،. آلایندگی گازوئیل در دولت یازدهم و دوازدهم از چند هزار به پنجاه و ده رسیده است.

*آلودگی بنزین کاهش پیدا کرده است،  امروز ۷۵ درصد بنزینی که در اختیار مردم قرار می‌گیرد یور و۴ و یورو ۵ است. در دولت قبل آلوده‌ترین بنزین یعنی بنزین پتروشیمی در اختیار مردم قرار می‌گرفت. اگر دولت این قدم را برداشته است یعنی برای سلامت و محیط زیست مردم تلاش کرده است.

* اگر تصمیم دولت یازدهم نبود ۱۵ میلیون جمعیت ایران مجبور به مهاجرت بودند. تصمیمی که دولت در مورد دریاچه ارومیه گرفت، مهم بود. اگر این تصمیم اتخاذ نشده بود در سال ۹۵ دریاچه ارومیه وجود نداشت و گرد و غبار حاصل از نمک دریاچه ارومیه کل جمعیت شمال غرب را مجبور به مهاجرت می‌کرد. بزرگترین اقدام دولت برای محیط زیست دریاچه ارومیه است؛ برای ۱۵ میلیون نفر جمعیت ایران.

* بزرگترین اقدام دولت برای سلامت مردم بنزین و گازوئیل یورو ۴ و یورو ۵ است. البته اقدامات دیگری نیز شده است که سر جای خود محفوظ است. یکی از این اقدامات، احداث ریل است که می‌تواند آلودگی را کم یا حذف کند.

*یکی از اقدامات مهم دولت یازدهم و دوازدهم توجه به ریل بود، شهرهای جدید باید بر مبنای ریل پایه، مترو یا راه آهن احداث شوند. کل ریل ۹۶۰۰ کیلومتر بوده است. امروز با محاسبه خط اصلی و فرعی بیش از ۱۴ هزار کیلومتر ریل داریم، یعنی حدود ۴۵ درصد ریل کشور از ۹۰ سال پیش تا امروز در دولت یازدهم و دوازدهم ساخته شده است. تا پایان دولت دوازدهم هزار کیلومتر دیگر ریل ساخته خواهد شد که به بدین معناست که ۵۰ درصد ریل کشور در این ۸ سال ساخته شده است.

*تا پایان دولت دوازدهم محصول پتروشیمی ما به ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد یعنی دوبرابر تولید محصولات پتروشیمی در ابتدای دولت یازدهم. تولید پتروشیمی در کشور در سال ۱۴۰۰ به هزار میلیون تن در سال می‌رسد که به معنای حرکت بزرگ در کشور است. ۲۵ میلیارد دلار عایدات محصولات پتروشیمی در سال آینده خواهد بود. همه این دستاوردها در شرایط جنگ اقتصادی به دست آمده است.

*اگر جنگ اقتصادی نداشتیم از سال ۹۵ تا امروز ۲۰۰ میلیارد دلار منابع اضافی وارد کشور می‌شد، اگر تحریم نبود نفتی که امروز ما می‌فروشیم و مقدار آن بالا نیست ۵۰ میلیارد سال گذشته و ۵۰ میلیارد امسال درآمد ما افزایش می‌یافت.

این خبر درحال تکمیل است...

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۵۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب

 به گزارش تابناک، محمدصادق معتمدیان در بک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه سال گذشته سال سختی را به جهت کاهش بارندگی و گرمای زیاد گذراندیم و نگرانی های جدی در بین مردم نسبت به خشک شدن دریاچه ارومیه به وجود آورده بود، گفت: خوشبختانه بارندگی‌های خوبی را طی دو سه ماه اخیر در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه شامل سه استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و کردستان داشتیم.

وی با بیان اینکه این وضعیت باعث افزایش تراز آب دریاچه ارومیه شد، افزود: تراز این دریاچه نسبت به مدت مشابه سال قبل منتهی به ۱۷ اردیبهشت ۲۰ سانتیمتر افزایش یافته است (۱۲۷۰.۶۰ سانتی متر).

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه وسعت دریاچه ارومیه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با ۵۶۰ کیلومتر مربع افزایش به ۲۰۰۰ کیلومتر مربع رسیده است، ادامه داد: حجم آب دریاچه نیز با ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، به ۲.۵ میلیارد مترمکعب رسیده است.

معتمدیان با بیان اینکه از لحاظ میزان بارش خیلی اتفاق خارق العاده‌ای نیفتاده است، گفت: در سال ۹۸ در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ۴۶۰ میلی متر بارش داشتیم که اکنون به ۳۰۵ رسیده، در سال ۹۸ نسبت به امسال ۵۱ درصد افزایش بارندگی داشتیم. سال ۹۹ تا ۱۴۰۲ دوره ۴ ساله خشکسالی داشتیم و بارندگی های امروز نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه بارش در حوضه دریاچه ارومیه نسبت به میانگین بلندمدت یک درصد افزایش یافته است، افزود: در حوضه آبریز دریاچه ارومیه بیش از ۱۴۰ هزار هکتار باغات اضافه شده، یعنی ۱.۵ میلیارد متر مکعب آب مازاد به بخش کشاورزی در دورانی که شاهد کاهش حجم آب در دریاچه ارومیه بودیم، تحمیل کردیم. این غفلتی بوده که در دوره‌های گذشته شده است.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه امروز در حوضه آبریز دریاچه ارومیه متاسفانه سه محصول سیب، یونجه و چغندر ۵۷ درصد آب تولیدی حوزه آذربایجان غربی را مصرف می کند، ادامه داد: ۵۸ هزار هکتار باغات سیب هستند که ۵۰ درصد از این باغات بالای ۳۰ سال عمر دارند و از لحاظ بهره‌وری هم دچار مشکل هستند. این باغات کشت دوگانه هستند، یعنی در همین مزارع یونجه هم کشت می‌شود بنابراین ۳۲ درصد از آب تولیدی استان صرف یونجه می‌شود که محصول غیر استراتژیک است.

معتمدیان با بیان اینکه ۹۰ درصد آب تولیدی در حوضه آبریز در بخش کشاورزی مصرف می‌شود، اظهارکرد: رویکردی که ستاد احیای دریاچه ارومیه به ریاست دکتر محمد مخبر- معاون اول رییس جمهوری - در دولت سیزدهم دارد، تمرکز بر مدیریت نرم‌افزاری یعنی تغییر الگوی کشت است.

وی با بیان اینکه ۷۴ هزار حلقه چاه غیرمجاز در این منطقه (سه استان) حفر شده است، گفت: در همین دولت حدود ۴۰۰۰ چاه را توانستیم مسدود کنیم.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۶۰ کیلومتر از رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه لایروبی شده‌اند، افزود: این کار اثرات خوبی داشته است. در بحث تکمیل مدول سوم تصفیه‌خانه ارومیه که سال گذشته افتتاح شد، امسال ۴۰ میلیون متر مکعب رهاسازی پساب فاضلاب ارومیه به دریاچه ارومیه داشتیم.

معتمدیان با بیان اینکه برنامه‌هایی در ستاد احیای کشور برنامه ریزی شده تا حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب حقآبه رهاسازی سد و رودخانه های فاقد سد داشته باشیم، ادامه داد: در حال حاضر این آمار از یک میلیارد و ۴۰۰ مترمکعب هم گذشته یعنی ۳۰۰ میلون مترمکعب از آنچه پیش بینی شده رهاسازی انجام شده است.

وی با بیان اینکه روزانه ۳۰ میلیون مترمکعب آورده و ورودی به دریاچه ارومیه داریم که براساس ایستگاه‌های هیدرومتریک در ورودی دریاچه ثبت می‌شود، اظهارکرد: امیدواریم در دو سه هفته آینده با ادامه بارندگی های پیش رو و رهاسازی هایی که انجام می شود، این میزان به سه میلیارد متر مکعب یا بیشتر برسد.

معتمدیان در پایان با اشاره به علاقه مردم به دریاچه ارومیه گفت: در روزهای گذشته صف ۲۲ کیلومتری خودروها تا دریاچه ارومیه داشتیم و ۷۰ هزار تلفن همراه فعال بود یعنی جمعیت ۲۰۰ هزار نفر ساعت‌ها در صف ترافیک بودند تا خود را به دریاچه ارومیه برسانند که نشان از وابستگی مردم به دریاچه است.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ سانتی‌متری تراز دریاچه ارومیه
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • «ارومیه» واقعا احیا شد؟
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • کلاس اولی‌ها برای سنجش سلامت ثبت نام کنند/آخرین مهلت آخراردیبهشت
  • روزهای بهاری دریاچه ارومیه