Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تصویب هیات وزیران، مبلغ دو هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح های مصوب کارگروه نجات دریاچه ارومیه و عملیات اجرایی مربوط در حوضه دریاچه ارومیه در چارچوب موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه کشور اختصاص یافت.

به گزارش ایمنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه هیات وزیران، هم‌چنین نسبت به اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش مصرف پلاستیک و بازیافت پسماند و ساماندهی معضل پسماند، بخصوص در شهر تهران و شهرهای شمالی، دستورات ویژه ای صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختصاص اعتبار برای تأمین هزینه های ضروری ناشی از سیل سال جاری در برخی استان‌های کشور

هیئت وزیران به منظور تأمین هزینههای اضطراری و ضروری ناشی از سیل سال جاری، با اختصاص مبلغ ۳۶۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای بابت تسویه تنخواه پرداختی هزینههای مذکور به استان‌های خوزستان، لرستان، کرمانشاه، چهار محال و بختیاری، فارس، مازندران و گلستان موافقت کرد.

موافقت دولت با اختصاص اعتبار برای زهکشی دشت گمیشان در استان گلستان

دولت همچنین، با توجه به وقوع سیل فروردین ماه سال جاری و ضرورت پیش‌بینی و آمادگی برای پیشگیری از حوادث احتمالی ناشی از بارندگی در فصل پاییز و نیز اجرای پروژه ‏های پیشگیرانه، با اختصاص مبلغ یک هزار میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی های سرمایهای جهت اجرای طرح احداث شبکههای زهکشی در دشت گمیشان،‌ اراضی شمال گرگانرود و قره سو استان گلستان موافقت کرد.

اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای احیای دریاچه ارومیه

با تصویب هیئت وزیران، مبلغ دو هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرحهای مصوب کارگروه نجات دریاچه ارومیه و عملیات اجرایی مربوط در حوضه دریاچه ارومیه در چارچوب موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه کشور اختصاص یافت.

دولت همچنین هرگونه توسعه اراضی کشاورزی اعم از تبدیل اراضی ملی منابع طبیعی به کشاورزی، دیم به آبی، زراعی به باغی در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه و هرگونه عملیات منجر به افزایش برداشت از منابع آب حوضه اعم از ایجاد و بهسازی ایستگاه‌های پمپاژ آب، احداث استخر ذخیره آب و سدهای معیشتی در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه را ممنوع و وزارت‌خانه های نیرو و جهادکشاورزی را موظف کرد ضمن خودداری از صدور هرگونه مجوز در این خصوص، با متخلفان برخورد کنند.

آغاز رسیدگی به لایحه «مقابله با فساد و ارتقای سلامت نظام اداری – مالی» در دولت

هیئت وزیران با توجه به جایگاه و نقش مؤثر مقابله با فساد و ارتقای سلامت نظام اداری در کارایی نظام، رسیدگی به لایحه «مقابله با فساد و ارتقاء سلامت نظام اداری – مالی» را با هدف رفع خلأها و مشکلات اجرایی قانون فعلی و یکپارچه‏‌سازی فعالیتهای مبارزه با فساد در کشور را در دستور کار خود قرار داد.

در این لایحه به منظور هماهنگی بین قوای سه‌‏گانه، تشکیل «ستاد مقابله با فساد و ارتقا سلامت نظام اداری - مالی» متشکل از معاون اول رئیس جمهور (رئیس ستاد)،  سه نفر از مدیران ارشد هر یک از قوای سه‏‌گانه به انتخاب رؤسای قوا، وزیر اطلاعات و رؤسای سازمان های بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات کشور، در نظر گرفته شده است.

از مهم ترین وظایف این ستاد میتوان به تصویب سیاست‏ها و راهبردها، اولویت‏ها و برنامه‏های پیشگیری و مقابله با فساد و ارتقای سلامت نظام اداری - مالی، تصویب شاخص سنجش فساد و سلامت اداری - مالی در سطح ملی و دستگاهی، تقویت هماهنگی، تعامل و انسجام بین سه قوه و بخش خصوصی و جامعه مدنی در راستای استفاده از ظرفیت‏های قوا در امر مقابله با فساد و سلامت نظام اداری – مالی و اتخاذ تصمیمات لازم درخصوص گزارش‏های واصله و ارائه راهکارهای مناسب اجرایی اشاره کرد.

تهاتر مطالبات و بدهی های تعدادی از شرکت های تابعه وزارت نیرو با دولت

در ادامه جلسه هیات دولت، تهاتر مطالبات شرکت‌های تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه، انرژی گستر جم، تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر، خدمات بازرگانی آینده‌نگر مهر، کنترل قدرت پارس، پرشیان فولاد و کلر پارس از شرکت‌های دولتی با بدهی آن‌ها به سازمان های خصوصی سازی و امور مالیاتی کشور به تصویب رسید.

دولت همچنین با تهاتر مطالبات شرکتهای وابسته به شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (گروه مپنا) از شرکت دولتی مدیریت شبکه برق ایران با بدهی این شرکت به سازمان خصوصی سازی موافقت کرد.

اساسنامه صندوق کارآفرینی امید اصلاح شد

هیئت وزیران به منظور تأمین نظر شواری نگهبان و رفع ایرادهای وارده به اساسنامه صندوق کارآفرینی امید، آن را اصلاح کرد.

اعلام نظر دولت درخصوص تعدادی از طرح های نمایندگان مجلس

هیئت دولت در ادامه، ضمن اعلام نظر درخصوص تعدادی از طرح های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده خود را برای پیگیری موضوع تعیین کرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور

کد خبر 392672

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هیئت دولت هیئت وزیران رئیس جمهور حسن روحانی روحاني دریاچه ارومیه سوریه فیلتر اربعین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، خالد رحمانی در این زمینه اظهار کرد: این رهاسازی با حجم ۳۰ مترمکعب در ثانیه از سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه، تالاب‌های اقماری و سفره‌های زیرزمینی در حال انجام است و علاوه بر آن ۸۰ میلیون سهم بخش کشاورزی نیز طبق برنامه تا شهریورماه رهاسازی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون وروی آب به دریاچه سد ۲۰ مترمکعب در ثانیه است اضافه کرد: هم اکنون حجم آب ذخیره شده پشت مخزن سد مهاباد به ۱۷۴ میلیون مترمکعب رسیده است.

رئیس امور آب مهاباد گفت: سال گذشته در این ایام حجم آب ذخیره شده در داخل این سد ۱۵۳ میلیون مترمکعب بود و در مجموع ۱۰ میلیون مترمکعب آب برای احیای دریاچه ارومیه رهاسازی شده بود که امسال این مقدار افزایش چشمگیری داشته است.

وی در خصوص میزان بارش‌ها در ایستگاه هواشناسی تاج سد مهاباد نیز اظهار کرد: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۳۹۳ میلی‌متر بارندگی در این ایستگاه ثبت شده که حدود ۱۰۰ میلی‌متر از بارش‌های سال قبل بیشتر است.

وی افزود: امسال با توجه بارش‌های مناسب دبی ورودی آب سد مهاباد نیز افزایش چشمگیری داشته است و دبی ورودی آب در اول فروردین به ۸۶ مترمکعب در ثانیه، ۶ فروردینم به ۶۷.۵ مترمکعب در ثانیه و ۹ فروردین به ۶۴ متر مکعب در ثانیه رسیده بود.

رحمانی افزود: سال گذشته در این ایام ورودی آب سد مهاباد سه متر مکعب در ثانیه و خروجی آن نیز ۹ مترمکعب در ثانیه بود.

سد مهاباد دارای ۱۹۷ میلیون متر مکعب ظرفیت اسمی و ۱۷۲ میلیون متر مکعب ظرفیت مفید است که علاوه بر تأمین آب شرب شهر، بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان را نیز زیر پوشش قرار می‌دهد.

کد خبر 6100077

دیگر خبرها

  • ثبات ارزی به پیش‌بینی‌پذیر بودن اقتصاد کمک می‌کند
  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی به گیلان
  • افزایش ۲۰ سانتی‌متری تراز دریاچه ارومیه
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج