Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئیس شورای فرهنگی و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: دوره های آموزشی « تبیین نقش نماز در سلامت اداری» در سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا میرزائیان در دومین جلسه شورای فرهنگی این سازمان که با موضوع نماز، عفاف، حجاب، امربه معروف و زکات برگزار شد بر ضرورت برگزاری دوره های آموزشی « تبیین نقش نماز در سلامت اداری» در سطح این سازمان و ادارات وابسته تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

میرزائیان اظهار داشت: با برگزاری این دوره ها اهمیت نقش نماز به خوبی تبیین می شود.

 

وی با اشاره به ضرورت تجلیل از فعالان نماز نیز گفت: تقدیر و تجلیل از فعالان نماز پرسنل سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها بر اساس شاخص های ابلاغی ستاد اقامه نماز انجام شود.

 

رئیس شورای فرهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: ضرورت دارد مدیران دستگاه های اجرایی آموزش لازم با رویکرد مسئولیت اقامه نماز  و شیوه های دعوت به نماز در زمان مناسب را ببینند لذا در این راستا دوره آموزشی برای مدیران دستگاه ها نیز در دستور کار قرار دارد.

 

میرزائیان اضافه کرد: مفاد منشور عفاف و حجاب ابلاغی از حوزه نمایندگی ولی فقیه وزارت جهاد کشاورزی برای افراد جدیدالورود به سازمان تبیین و تشریح شود.

 

وی با اشاره به ضرورت تبدیل عفاف و حجاب به فرهنگ عمومی نیز گفت: کمیته ای از شورای فرهنگی به منظور بررسی و ارائه راهکارهای مفیدتر برای تبدیل عفاف و.حجاب به فرهنگ عمومی و همگانی کردن آن تشکیل شود.

 

رئیس شواری فرهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: با هدف ترویج فرهنگ نماز  جشن تکلیف ویژه فرزندان سازمان نیز  برگزار شود.

 

طرح احیای قنوات مناطق محروم استان سمنان اجرایی می‌شود

مدیر آب‌وخاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه طرح احیا، مرمت و لایروبی قنوات استان سمنان اجرایی می‌شود گفت:۲۸ رشته قنات در این طرح با مشارکت بسیج سازندگی و سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ساماندهی می‌شود.

 

حسین شاهینی اظهار داشت: طرح احیای قنوات در مناطق محروم استان سمنان یکی از مهم‌ترین رویکردهای این سازمان است.

 

وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت بسیج سازندگی و همکاری سازمان جهاد کشاورزی اجرایی می‌شود افزود: بالغ‌بر یک میلیارد و 900 میلیون تومان اعتبار برای اجرای این طرح پیش‌بینی‌شده است.

 

مدیر آب‌وخاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: 28 رشته قنات در طرح احیای قنوات استان سمنان سامان‌دهی شده است و تحقق و تکمیل این طرح تحول خوبی را در این بخش ایجاد می‌کند.

 

وی با بیان اینکه نیمی از اعتبارات لازم برای اجرای این طرح از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تأمین و پرداخت می‌شود اضافه کرد: 50 درصد از اعتبارات باقی‌مانده از محل اعتبارات بسیج سازندگی پرداخت می‌شود.

 

شاهینی با اشاره به پیشرفت 40 درصدی این طرح خاطرنشان کرد: طرح احیای قنوات در مناطق فرومد از توابع شهرستان میامی، خارتوران، طرود از توابع شاهرود و در روستای قهاب رستاق از توابع شهرستان دامغان در حال اجرا است.

 

وی افزایش دبی آب، تقویت زیرساخت‌ها و استحکام قنوات را از اهداف مهم اجرای این طرح دانست و افزود: بهبود سطح زیر کشت در این مناطق از دیگر مزایای اجرای این طرح به شمار می‌رود.

 

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی

محمد جواد تشکری گفت: براساس ارزیابی سازمان جهاد کشاورزی استان، خسارات وارده به بخش باغی و زراعی شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، بجنورد، جاجرم ۳۹ میلیارد تومان خسارت وارد شد که بیشترین خسارت در سنخواست از توابع شهرستان جاجرم به میزان ۲۵ میلیارد تومان گزارش شد.
وی افزود: وقوع سیلاب به ۷۲۸ هکتار از مزارع و ۹۰ هکتار از باغ ها‌ی سنخواست خسارت وارد شد.
تشکری با تأکید بر اینکه بیمه کشاورزی تنها و موثر‌ترین روشی که دولت می‌تواند از طریق آن برای جبران بخشی از خسارت‌ها به کشاورزان و باغداران کمک کند، گفت: همچنین ۵۸ کیلیومتر از جاده‌های بین مزارع ۲۰ تا ۳۰ درصد خسارت وارد شده است.
رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه از خسارت سیل به ۱۴ کانال و استخر وآب بند و ۵ رشته قنات در اسفراین و چهار واحد دامپروری نیز خبرداد.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • طرح «نذر سلامت» در استان سمنان برگزار می‌شود
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • ۳۰ عنوان ویژه برنامه هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی