Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-09@02:24:28 GMT

لزوم احیای گردشگری سلامت

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۹۴۱۲۹

لزوم احیای گردشگری سلامت

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: باید پیمان ببندیم تا گردشگری سلامت را احیا کنیم، زیرا اثرات اجتماعی و فرهنگی آن بیشتر از ارز آوری و ایجاد اشتغال است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر قاسم جان بابایی در همایش گردشگری سلامت با بیان اینکه با وجود پزشکان فرهیخته در کشور، نتوانستیم گردشگری سلامت را به سمت موفقیت روز افزون سوق دهیم، افزود: علت موفق نشدن در حوزه خدمات گردشگری، ضعف سیستم پزشکی و درمانی نیست، بلکه عمدتا به دلیل شرایطی بوده که پذیرش بیمار از کشور‌های دیگر را با صعوبت روبه رو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ده‌ها هزار پزشک ایرانی در کشور‌های دیگر وجود دارند که تحصیلات خود را در ایران به اتمام رسانده اند، آن‌ها نمایندگان ایران در کشور‌های دیگرند.

دکتر جان بابایی افزود: کشور‌های اسلامی در منطقه، ایران را در دیگر زمینه‌ها یار و یاور خود می‌دانند، اما در زمینه گرفتن خدمات پزشکی به ایران نمی‌آیند، بنابراین باید برنامه ریزی هایمان را بازنگری کنیم و درصدد جبران عقب ماندگی‌ها در حوزه گردشگری سلامت باشیم تا مردم کشور‌های منطقه برای دریافت خدمات پزشکی به ایران بیایند.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دکتر هاشمی، اولین وزیر بهداشتی در ایران است که بیشترین تفاهم نامه‌ها را با کشور‌های دیگر در تمام زمینه‌های سلامت به امضا رسانده است که باید اثرات پررونق آن‌ها را ببینیم، بنابراین باید فرایند‌ها بازنگری و نقاط ضعف برطرف شوند تا حداقل، پذیرای گردشگر سلامت از کشور‌های منطقه باشیم.

وی افزود: مردم کشور‌های دیگر نمی‌دانند که کشور ما تا این اندازه در خدمات پزشکی پیشرفت کرده است، زیرا در تبلیغات گردشگری سلامت و معرفی خدمات پزشکی کشور ضعف داریم.

دکتر جان بابایی با بیان اینکه وزارت بهداشت تولیت گردشگری سلامت را ندارد و وظیفه ما تسهیل گری در این امر است، گفت: در مراکز دولتی باید فرایند پذیرش و ترخیص بیماران آسانتر شود تا بیماران و گردشگران سلامت دچار نارضایتی نشوند.

وی تاکید کرد: در پروتکل‌های درون بیمارستان و بیرون بیمارستان باید بازنگری صورت گیرد تا ورود، ترخیص و خروج از مرز بیماران با سهولت صورت گیرد.

دکتر جان بابایی گفت: وزارت بهداشت در جهت سیاست گذاری، اعتباربخشی و نظارت‌ها در گردشگری سلامت اهتمام خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۴۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده مراقبت از جایگاه متناسب با عظمت و شان جامعه پزشکی را از جمله وظایف متصدیان و متولیان نظام سلامت کشور و نیز اعضای حوزه سلامت کشور توصیف کرد و اظهار داشت: اجازه ندهیم برخی کار‌ها به گنجینه و ذخیره ارزشمند وباستانی کشور آسیب وارد کند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما نباید رسالت و وظیفه اصلی مان را در تلاطم این هیاهو‌ها گم کنیم و از تمرکز بر آن خارج شویم، افزود: رسالت ما تلاش بر بهتر بودن و درنوردیدن مرز‌های دانش پزشکی است برای اینکه به مردم سرزمین مان بهتر خدمت کنیم، سلامت مردمان را بهتر حفظ کنیم و روایت گر داستان زندگی مردمانی باشیم که سرنوشت شان با هنر طبابت ما در هم تنیده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در ادامه صحبت هایش به چالش‌های درونی و بیرونی جامعه پزشکی نیز گریزی زد و وضعیت جایگاه جامعه پزشکی را کلان چالش بیرونی دانست و عنوان کرد: این چالش مربوط به ذات گروه پزشکی است و منحصر به جغرافیای خاصی نیست چرا که علم پزشکی در حال تغییر و تحولات بسیار جدی است و فناوری‌های جدید، بار بیماری‌های جدید و تمایل کم برای ورود به رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی بویژه در کشور‌های توسعه یافته از جمله این چالش‌های بیرونی است. 

وی همچنین در طبقه بندی چالش‌های درونی جامعه پزشکی، مداخلات غیر مجاز، تعارضات بین رشته ای، مهاجرت‌های شغلی و جغرافیایی و خودکشی رزیدنت‌ها را از جمله چالش‌های قابل توجه خواند و گفت: ۱۲ چالش درونی پیش روی جامعه پزشکی را فهرست وار به گوش تمامی مسئولین در همه رده‌های کشوری رسانده ایم و این چالش‌ها طی نامه نگاری‌های مکرر و جلسات پی در پی به حضور تمامی مسئولین رده بالای کشوری بیان شده است.

دکتر رئیس زاده در همین زمینه افزود: ما برای پیگیری چالش‌های درونی جامعه پزشکی جنگیدیم و انصافا تا آخرین روزنه پیگیری و دنبال کردیم مصداق آن رشد قابل توجه جز حرفه‌ای تعرفه‌ها بود. هر چند که معتقدیم تعرفه‌ها امسال نیز با قیمت واقعی فاصله دارد و معترض هم هستیم، اما در بحث حق ویزیت و جز حرفه‌ای نسبت به میانگین ۱۴ سال اخیر رشد قابل توجهی را شاهد بودیم که حاصل تلاش‌های مستمر است.

وی با دستوری خواندن تعرفه‌های پزشکی گفت: همین تعرفه‌های دستوری را وارد هزاران فرمول می‌کنند، با تاخیر چند ماهه پرداخت می‌کنند از طرفی باید گفت که مالیات در ذات تعرفه دستوری مستتر است و مالیات این نوع تعرفه گذاری از قبل حساب شده است. هیچ صنفی اینگونه نیست. ما پیگیری این موضوع هستیم و البته کار بسیار دشواری را پیش رو داریم.

دکتر رئیس زاده درپایان صحبت هایش جامعه پزشکی را به ادامه مسیر با امید و نشاط فراخواند و گفت: بیایید به وظیفه علم آموزی، شاگردپروری، خدمت بهتر با نهایت اخلاق حرفه‌ای و اخلاق پزشکی ادامه دهیم و مقهور تحولات و هیاهو و هجمه‌های رسانه‌ای نشویم. 

گفتنی است، سی و ونهمین کنگره رادیولوژی ایران روز گذشته با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، دکتر محمود فاضل رئیس شورای عالی نظام پزشکی، دکتر صداقت عضو جامعه رادیولوژی در شورای عالی نظام پزشکی، دکتر بابک شکارچی معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی، دکتر مصطفی عبداللهی سرپرست اداره ارزیابی عملکرد ورسیدگی به شکایات سازمان نظام پزشکی و نیز رئیس انجمن رادیولوژی ایران و نیز اعضای این انجمن در محل هتل المپیک ایران برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • راه اندازی کلینیک سیار نورآوران سلامت در جیرنده عمارلو
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی